•  Fri frakt över 499 kr
  •  Fria returer
  •  Köp nu, betala senare
Horseware Amigo Bravo 12 Lite 0g Horseware Amigo Bravo 12 Lite 0g navy Horseware Amigo Bravo 12 Lite 0g marin Horseware Amigo Bravo 12 Lite 0g grå Horseware Amigo Bravo 12 Lite 0g excal

Horseware Amigo Bravo 12 Lite 0g

1 229 kr
Färg
Storlek
Önskelista

Leveranstid 2-4 veckor
Leveranstid 1-3 dagar
 Leveranstid 2-4 veckor
.
  Fri frakt över 499 kr & fri retur
  Lägg till hemleverans för 99kr » (Klicka här)
Produktbeskrivning:
Ofodrad variant av Bravo täcket i Amigo-serien från Horseware. Fördelarna med Bravo är många, bland annat att det är kompatibelt med Horsewares populära Liner system. Detta innebär att du enkelt kan fäste ett liner täcke i för att få önskad tjocklek, exempelvis om du köper en 200g liner så har du ett 200g utetäcke och ett regntäcke i ett till ett betydligt bättre pris, något som har vuxit stadigt i popularitet efter de senaste årens milda vintrar. 
 
Täcket i sig är oerhört slitstarkt med en utsida i 1200D polyester som är vattentätt och andas riktigt bra på samma gång. Det är både antibakteriellt och anti-statiskt, något som är väldigt skönt för både häst och ryttare när täcket ska på eller av. Dubbla kryssgjorda under magen tillsammans med de dubbla knäppena i fronten gör att täcket sitter stadigt på plats hela dagen. Fästen för löstagbar hals finns, denna köpes dock separat. Kommer i två snygga färger!
 
Fördelar med Amigo Bravo 12 Lite:
 
Slitstark 1200D polyesterutsida
Kompatibel med Horseware Liner-system
Fästen för hals (säljes separat)
Dubbla kryssgjorda
Fantastisk rörelsefrihet
Vattentät och hög andasförmåga
Svansrem
Läs mer

Artikelnummer:
AARA41Ex-155Produkter
Information