•  Fri frakt över 499 kr
  •  Fria returer
  •  Köp nu, betala senare
Horseware Rambo Original Turnout 0g Horseware Rambo Original Turnout 0g Horseware Rambo Original Turnout 0g

Horseware Rambo Original Turnout 0g

2 699 kr
Färg
Storlek
Önskelista

Leveranstid 2-3 veckor
Leveranstid 1-3 dagar
 Leveranstid 2-3 veckor
.
  Fri frakt över 499 kr & fri retur
  Lägg till hemleverans för 99kr » (Klicka här)
Produktbeskrivning:
Sammanfattning om Rambo Original 0g:
 
3 års garant
Hög andningsförmåga
Vattentätt
Bogfrihet och V-knäppning
Tre maggjordar
Kompatibel med Horseware Liners
1000D ballistisk nylon
Fästen för hals (säljes separat)
 
Fullständig beskrivning
Ny förbättrad version av täcket som startade allt. Rambo Original var det första täcket Horseware skapade, där prototyperna syddes för hand på Irland. Därefter har Original följt med genom åren, men självklart uppdaterats löpande i takt med att ny innovativ teknik tagits fram för att göra täcket ännu bättre än vad det redan är. Faktiskt så pass bra att Horseware lämnar 3 års garanti!
 
Rambo Original 0g är ett otroligt slitstarkt regntäcke, kompatibelt med Horsewares fantastiska Liner system som möjliggör att man kan använda täcket året runt helt enkelt genom att sätta i en Liner på exempelvis 100 eller 200 gram. Yttermaterialet är i ballistisk nylon, ett otroligt starkt material på 1000D som dessutom är vattentätt och andas otroligt bra. Även om till exempel Amigo Bravo är 1200D så gör materialet i sig stor skillnad, där den ballistiska nylonen är klart överlägsen polyestern som används i dessa täcken. Täcket är dessutom både anti bakteriell och anti statiskt, vilket gör att både ryttare och häst slipper irriterande stötar när man tar av täcket.
 
Fronten på täcket är skuret i en V-form som ger optimal rörelsefrihet, något som blir ännu bättre av bogfriheten som Original erbjuder. Fronten dubbelknäpps med ett rejält kardborreknäppe och två starka kabinhakar, som ser till att täcket sitter stabilt även på de livligaste hästarna. Tre gjordar under magen och en svansrem som är enkel att torka av, samt fästen hör hals (halsen i sig säljes separat). Insidan i polyester minimerar risken för att hästen ska få skav och hjälper till att få täcket att andas.
Läs mer

Artikelnummer:
AAAA01Gn-155Recensioner
2020-07-06
Har ännu inte fått hem varorna, men hoppas de kommer passa!
Produkter
Information