Amigo Stalltäcke Havsblå 0g i gruppen Häst / Hästtäcken / Stalltäcken hos Horseonline AB (ADRF22_A_r)

Horseware

Amigo Stalltäcke Havsblå 0g

Amigo Stable Sheet är ett otroligt mångsidigt stalltäcke som också har fördelen att det kan verka som cooler täcke eller resetäcke likaväl.Läs mer

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek: 
Antal: 
 • Öppet köp i 30 dagar
 • Fri frakt över 499 kr*
 • Fri retur

Finns även i dessa färger

 • Beskrivning
 • Amigo Stable Sheet är ett otroligt mångsidigt stalltäcke som också har fördelen att det kan verka som cooler täcke eller resetäcke likaväl. Detta möjliggörs genom Horsewares innovativa teknik där man tagit fram ett tyg i ringspunnen borstad polyester vilket har otroligt bra egenskaper när det kommer till allt som rör andningsförmåga och bortforsling av fukt från hästens kropp. Just den senaste delen är ovärderlig när täcket ska användas direkt efter träning eller tävling och ser till att hästen torkar och svalkas effektivt utan att bli kall. Klassiskt skuren design med hög rörelsefrihet. Dubbla kryssgjordar under magen tillsammans med de dubbla spännena i fronten gör att täcket sitter stadigt och bekvämt på hela kroppen.
   
  Kort om Amigo Stable Sheet:
   
  Ringspunnen polyester
  Utmärkt andningsförmåga
  Transporterar effektivt fukt från hästens kropp
  Dubbla kryssgjordar
  Artikelnummer:
  ADRF22_A_r
 • Om tillverkaren
 • Det Irländska varumärket Horseware har under åren nästan kommit att bli synonymt med hästtäcken och är den klart största aktören på den svenska marknaden. Täckesseriena Rambo, flaggskeppsmodellerna i världsklass, och Amigo, prisvärda kvalitétstäcken, har gjort Horseware omåttligt populära bland hästägare. Även om täcken är grunden och det de flesta förknippar med Horseware så har även Micklemtränsen kommit att bli ett riktigt omtyckt tillskott i sortimentet med sin ergonomiska design som helt har revolutionerat hur man utformar träns efter hästens ergonomi.
 • Omdömen
Logga in