•  Fri frakt över 499 kr
  •  Fria returer
  •  Köp nu, betala senare
Fagers Island Titanium Double Jointed Short Shanks Bett SABINA Fagers Island Titanium Double Jointed Short Shanks Bett SABINA Fagers Island Titanium Double Jointed Short Shanks Bett SABINA

Fagers Island Titanium Double Jointed Short Shanks Bett SABINA

1 899 kr
Storlek
Önskelista

Leveranstid 1-3 dagar
Leveranstid 5-10 dagar
 Leveranstid 1-3 dagar
.
  Fri frakt över 499 kr & fri retur
  Lägg till hemleverans för 99kr » (Klicka här)
Produktbeskrivning:

Fagers populära Islandsbett har marknadens kortaste skänklar. Ett stångbett som är designad och framtagen tillsammans med Sabina Swärd. 

Läs Sabinas recension nedan: 

”Jag var på jakt efter ett tävlingsbett för mig och mina elever som ger en tydlig och klar kontakt till hästen. Det ska vara mjukare och behagligt för hästen att bära utan en allt för stor hävverkan. Jag brukade tävla på Baby Pelham, men som många av mina elever påpekade är det inte alltid så lätt att hantera två tyglar, vilket du måste ha om du ska tävla på Pelham. Tillsammans med Fager, kunde vi ta fram ett stångbett med marknadens kortaste skänklar som även är godkänt att tävla på ett par tyglar. Mittdelen är i ren titan, som så många hästar uppskattar.

 

Jag hoppas att detta bett kommer att uppskattas för de som söker ett bett med stabiliteten i ett stångbett men med en mycket mjukare kontakt”

/Sabina Swärd.

 

Titan som bettet är gjort av är ett fantastiskt och väldigt starkt material som inte avger metallsmak samtidgt som materialet är mycket lätt. Den blå färgen på bettet rostar inte utan behåller sitt blåa utseende.

Storleksguide

Längd / Tjocklek
o   95MM / 3¾" - 10MM
o 105MM / 4¼" - 10MM
o 115MM / 4½" - 12MM
o 125MM / 5"    - 12MM

 

Läs mer

Artikelnummer:
SABINA095DJ-9,5Produkter
Information