Fagers Island Titanium Single Jointed Short Shanks Bett SABINA Fagers Island Titanium Single Jointed Short Shanks Bett SABINA Fagers Island Titanium Single Jointed Short Shanks Bett SABINA

Fagers Island Titanium Single Jointed Short Shanks Bett SABINA

1 899 kr
Storlek
Önskelista

Leveranstid 1-3 dagar
Leveranstid 1-3 dagar
 Leveranstid 1-3 dagar
.
  Fri frakt
  Fria returer & byten
Produktbeskrivning:

Populärt tvådelat bett från Fager med marknadens kortaste skänklar. Designad och framtagen av Sabina Swärd.

Läs Sabinas recension nedan: 

”Jag var på jakt efter ett tävlingsbett för mig och mina elever som ger en tydlig och klar kontakt till hästen. Det ska vara mjukare och behagligt för hästen att bära utan en allt för stor hävverkan. Jag brukade tävla på Baby Pelham, men som många av mina elever påpekade är det inte alltid så lätt att hantera två tyglar, vilket du måste ha om du ska tävla på Pelham. Tillsammans med Fager, kunde vi ta fram ett stångbett med marknadens kortaste skänklar som även är godkänt att tävla på ett par tyglar. Mittdelen är i ren titan, som så många hästar uppskattar.

 

Jag hoppas att detta bett kommer att uppskattas för de som söker ett bett med stabiliteten i ett stångbett men med en mycket mjukare kontakt”

/Sabina Swärd.

 

Titan som bettet är gjort av är ett fantastiskt och väldigt starkt material som inte avger metallsmak samtidgt som materialet är mycket lätt. Den blå färgen på bettet rostar inte utan behåller sitt blåa utseende.

Storleksguide

Längd / Tjocklek
o   95MM / 3¾" - 10MM
o 105MM / 4¼" - 10MM
o 115MM / 4½" - 12MM
o 125MM / 5"    - 12MM

Läs mer

Artikelnummer:
SABINA095SJ-9,5

Produkter
Övrigt