•  Fri frakt över 499 kr
  •  Fria returer
  •  Köp nu, betala senare
LeMieux Loire Dressyrschabrak isblå LeMieux Loire Dressyrschabrak grå LeMieux Loire Dressyrschabrak svart LeMieux Loire Dressyrschabrak marin LeMieux Loire Dressyrschabrak vit

LeMieux Loire Dressyrschabrak

899 kr
Färg
Storlek
Önskelista

Leveranstid 2-3 veckor
Leveranstid 1-3 dagar
 Leveranstid 2-3 veckor
.
  Fri frakt över 499 kr & fri retur
  Lägg till hemleverans för 99kr » (Klicka här)
Produktbeskrivning:

Dressyrschabraket Loire är ett av de absolut populärast schabrak som LeMieux tagit fram. Det vävda satintyget ger en vacker glans och kombineras med ett mycket mjukt och andningsbart foder av bambu, ett 100% naturligt material som mycket effektivt reglerar temperaturen och transporterar svett och fukt från hästens kropp. Insidan i sig är friktionsfri och sydd för att jämna ut konturerna, en teknik som på ett utmärkt sätt ser till att schabraket håller formen över tid. Där sadelgjorden går har LeMieux sitt karakteristiska band i PU-läder som skyddar schabrak mot skav från just sadelgjord. 

Går att tvätta i maskin i 30 grader. När det ska torka rekommenderar vi att du placerar schabraket så att det ligger slätt och med rätt form, för att det inte ska torka på ett ojämnt sätt. Stäng alla knäppen innan tvätt och torktumla ej.

Storlekarna mäts enligt följande:

Läs mer

Artikelnummer:
5167Gr-LProdukter
Information