Flugmedel i gruppen Häst / Hästvård & Lädervård / Flugskydd hos Horseonline AB (172700_r)

Trikem

Flugmedel

Ett effektivt skydd mot flugor och andra insekter i upp till 5 timmar.Läs mer

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek: 
Antal: 
 • Öppet köp i 30 dagar
 • Fri frakt över 499 kr*
 • Fri retur
 • Beskrivning
 • Renons flugmedel är ett effektivt medel för att hålla flugor, myggor, fästingar och andra insekter borta. Innehåller 5% lcardidin som är ett flugrepellerande ämne och är effektivt i upp till 5 timmar. Används med fördel under ridning eller kortare tider utomhus. Medlet är av en ofärgad vätska och har tillsatt propylenglykol som gör att det är skonsamt på alla typer av utrustning och icke uttorkande.

  1000 ml flaskan är en refill, applikator ingår endast vid köp av 500 ml flaska. 

  Användning:
  Spraya ett tunt lager över hästen på ca 20 cm avstånd, undvik kontakt med ögon och slemhinnor. För säker applicering i ansiktet och känsliga områden rekommenderas att spraya i en trasa eller handen och sedan stryka på hästen försiktigt. Undvik att använda medlet på sår och skadad hud.

  Innehåll:
  Aqua, Hydroxyethyl isobutyl piperidine carboxylate, PEG-40 Hydrogenated Castor OilPropylene glycol, Cymbopogon Winterianus (citronella) oil, Lavandula Hybrida Oil, DMDM, Hydantoin, PVM/MA Decadiene Crosspolymer, Ammonium Hydroxide

  Obs! innehåller citronella som kan ge upphov till allergisk reaktion.
  Artikelnummer:
  172700_r
 • Om tillverkaren
 • Svensktillverkade djurvårdsprodukter till både häst och hund, ända sedan 1954. Trikem står för kvalité och jobbar enbart med noggrant utvalda produkter och råvaror som håller högsta kvalité. En avgörande faktor för Trikems framgång är fokuset kring kunskap i alla led. Från att produkterna tas fram tills dess att men till kund står för rådgivning och ständigt är uppdaterade på det senaste. Trikem strävar konstant efter ett ökat välmående oavhett prestationsnivå och vill alltid få fram det bästa ur varje individ.
 • Omdömen
Logga in