Carbon Gel XPro Framskydd Svart
Carbon Gel XPro Framskydd Svart
Carbon Gel XPro Framskydd Svart
Carbon Gel XPro Framskydd Svart i gruppen Hästutrustning / Benskydd & Benlindor / Senskydd hos Horseonline AB (21020121_S_r)

Veredus

Carbon Gel XPro Framskydd Svart

Svarta benskydd från Veredus i Nero Line Carbon XPro-serien som går högre upp på benets innsida och är utformat med anatomin i fokus för att ge bästa möjliga rörelsefrihet.Läs mer

Erbjudande

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek: 
Antal: 
 • Öppet köp i 30 dagar
 • Fri frakt över 499 kr*
 • Fri retur

Finns även i dessa färger

 • Beskrivning
 • Benskydd från Veredus i Nero Line Carbon XPro-serien som går högre upp på benets innsida. Självaskalet är utformat med anatomin i fokus för att ge bästa möjliga rörlighet för kota och knä. Formen i sig är mycket bekväm för hästen och är perfekt anpassad över hästens senor. Samma fördelar som Carbon Gel benskydden med en kolfiberplatta baktill som skyddar mot slag på senan och en 3 mm tjock gel som fångar upp stötar mot kotan. Insidan är tillverkad i neoprene som andas bra och är lätt att hålla ren från grus och smuts. Knäpper med två elastiska remmar som färstes i tre olika lägen. Spännena gör att skydden inte kan dras åt för hårt, något som i värsta fall kan leda till skador på senorna.

  Fördelar med Carbon Gel XPro Framskydd Svart:

  - Skyddar högre upp på insidan av hästens ben
  - Anatomiskt utformat
  - Hög rörelsefrihet för kota och knä
  - Kolfiberplatta skyddar mot slag på senan
  - 3 mm gel fångar upp stötar och slag mot kotan
  - Elastiska remmar som förhindrar att skydden spänns för hårt och skadar senan
  Artikelnummer:
  21020121_S_r
 • Om tillverkaren
 • Grunden till Veredus framgång ligger till stor del i en noggrann uppmärksamhet på råvaror, användning av de mest senaste och mest avancerade teknikerna samt en näst intill tvångsmässig uppmärksamhet på varje liten detalj. Allt detta har gjort Veredus till marknadsledande när det kommer till benskydd. Alla produkter genomgår en noggrann testfas innan de godkänd och ryttare kan på så sätt vara säkra på att varje skydd som lämnar Veredus fabrik är noggrant testade för att fungera optimalt med minimal påverkan på hästen.
 • Omdömen
Logga in