30
Olympus Benskydd Colour Edition Vit
Olympus Benskydd Colour Edition Vit i gruppen Hästutrustning / Benskydd & Benlindor / Senskydd hos Horseonline AB (21020108_V_r)

Veredus

Olympus Benskydd Colour Edition Vit

Veredus Benskydd Olympus Colour Edition i färgen svart/vit med ett anatomiskt utformat yttre skal och stötdämpande insida för bra skydd och en bekväm passform för hästen.Läs mer

Erbjudande

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek: 
Antal: 
 • Öppet köp i 30 dagar
 • Fri frakt över 499 kr*
 • Fri retur

Finns även i dessa färger

 • Beskrivning
 • Benskydd från Veredus med ett anatomiskt utformat yttre skal, något som ger maximal frihet för benets rörelser, är bekvämt och skyddar benen på ett utmärkt sätt. För att Olympus ska skydda på bästa möjliga sätt så är skalet sammansatt av två olika delar, där "huvudskalet" består av semi-hård polyuretan och det bakre X-formade skalet är tillverkat i hård polyuretan. Mellan de båda lagren finns en stötdämpande foam som skyddar mot slag och smällar, samtidigt som insidan i neopren bidrar med ytterligare dämpning och även gör skydden lätta att hålla rena. Skyddet stänger man enkelt med två elastiska remmar som förhindrar att man knäpper för hårt och skada senan exempelvis.

  Olympus Benskydd Colour Edition Vit:

  - Anatomiskt utformat yttre skal
  - Bekväm passform
  - Stötdämpande foam
  - Insida i neoprene för enkel rengöring
  - Smidiga knäppen som förhindrar att man spänner för hårt

  Artikelnummer:
  21020108_V_r
 • Om tillverkaren
 • Grunden till Veredus framgång ligger till stor del i en noggrann uppmärksamhet på råvaror, användning av de mest senaste och mest avancerade teknikerna samt en näst intill tvångsmässig uppmärksamhet på varje liten detalj. Allt detta har gjort Veredus till marknadsledande när det kommer till benskydd. Alla produkter genomgår en noggrann testfas innan de godkänd och ryttare kan på så sätt vara säkra på att varje skydd som lämnar Veredus fabrik är noggrant testade för att fungera optimalt med minimal påverkan på hästen.
 • Omdömen
Logga in