•  Fri frakt över 499 kr
  •  Fria returer
  •  Köp nu, betala senare
Charles Owen Ridhjälm SP8 Sparkly Plus Micromocka Marinblå Charles Owen Ridhjälm SP8 Sparkly Plus Micromocka Svart

Charles Owen Ridhjälm SP8 Sparkly Plus Micromocka

4 329 kr
Färg
Storlek
Önskelista

Leveranstid 5-15 dagar
Leveranstid 1-3 dagar
 Leveranstid 5-15 dagar
.
  Fri frakt över 499 kr & fri retur
  Lägg till hemleverans för 99kr » (Klicka här)
Produktbeskrivning:

Populära SP8, här i elegant "sparkly" utförande med prydliga glitterdetaljer på mittendelen tillsammans med micromocka runtom. Nytt för "Plus"-modellen är att själva linern är avtagbar så att du enkelt ska kunna tvätta, eller byta den.

Denna ridhjälm har en extra stor skärm (solskärm) som ger ett bra skydd mot det skarpa soljuset. Från början är modellen framtagen för ryttare i Florida, där solen lyser starkt och utgör ett störningsmoment under såväl träning som tävling. Detta tillsammans med riktigt bra ventilation för att hålla ryttaren sval under varma dagar, och speciellt soliga dagar. Materialet är det senaste inom temperaturrregling och fungerar mycket bra.

Man har också lagt fokus på ett bra hakband, med modern teknologi bakom sig, GPX-teknologin, som ger en tätslutande och säker passform.

Hygienisk
Insidan av hjälmen har behandlats med silverjoner som ger bättre hygien och fri från lukter, dessutom verkar silverjoner antibaktierellt.

Tips!
Om det blir för kallt under de kyligare månaderna så kan du lägga en liten tygbit mellan nätet längst fram i pannan och själva hjälmen, det gör en stor skillnad!

Läs mer

Artikelnummer:
0209013126054MaMa55Recensioner
2020-06-16 av
Produkter
Information