•  Fri frakt över 499 kr
  •  Fria returer
  •  Köp nu, betala senare
KASK Ridhjälm Star Lady svart KASK Ridhjälm Star Lady svart/silver KASK Ridhjälm Star Lady svart/roséguld KASK Ridhjälm Star Lady marinblå KASK Ridhjälm Star Lady marinblå/silver KASK Ridhjälm Star Lady marinblå/roséguld

KASK Ridhjälm Star Lady

5 999 kr
Färg
Storlek
Önskelista

Leveranstid 2-4 veckor
Leveranstid 1-3 dagar
 Leveranstid 2-4 veckor
.
  Fri frakt över 499 kr & fri retur
  Lägg till hemleverans för 99kr » (Klicka här)
Produktbeskrivning:

Om någon modell ska gälla som favorit hos KASK så är det förmodligen Star Lady. Den har i grunden det karaktäristiska utseendet som kännetecknar KASK, men med betydligt fler läckra färgkombinationer och även den breda solskärmen som varit väldigt modern en längre tid nu. Förutom klassiska färger som navy och svart så kan du göra utseendet mer unikt och personlig genom att lägga till exempelvis silver eller roséguld på hjälmens grid. 

Hjälmen i sig är väldigt lätt och bekväm att ha på huvudet med en passform som gör att den sitter bra på de allra flesta. Väl ventilerad och med alla säkerhetscertifikat som krävs för att den ska vara godkänd att tävla i och för att man framför allt ska kunna lita på att den skyddar än om olyckan skulle vara framme. Star Lady har precis som övriga KASK-hjälmar även uttagbar innerpad som går att tvätta i maskin.

När du väljer storlek så är det självklart lättast om du redan har en hjälm att utgå ifrån, annars kan man mäta omkretsen på huvudet. Börja då med att leta upp “knölen” i nacken som är den bredaste punkten och mät sedan runt om mot pannans bredaste punkt, testa några olika gånger tills du hittar bredaste punkten. Får du exempelvis 57 cm i omkrets så är det storlek 57 du ska ha. Horseonline kommer välja det skalet som passar till storleken du väljer, då det finns fyra olika skal som alla passar till ett spann storlekar: 0 (50-54), 1 (55-56), 2 (57-59) och 3 (60-63).

Läs mer

Artikelnummer:
HHE00013-5-16



Recensioner
2020-02-15
Produkter
Information