•  Fri frakt över 499 kr
  •  Fria returer
  •  Köp nu, betala senare
Kep Cromo T Glitter blå Kep Cromo T Glitter blue Kep Cromo T Glitter Kep Cromo T Glitter svart Kep Cromo T Glitter black Kep Cromo T Glitter Kep Cromo T Glitter brun Kep Cromo T Glitter brown Kep Cromo T Glitter

Kep Cromo T Glitter

7 295 kr
Färg
Storlek
Önskelista

Leveranstid 7-10 dagar
Leveranstid 1-3 dagar
 Leveranstid 7-10 dagar
.
  Fri frakt över 499 kr & fri retur
  Lägg till hemleverans för 99kr » (Klicka här)
Produktbeskrivning:

Den populära och exklusiva Kep Cromo Glitter har en matt finish och en grid i samma färg som skalet. Vackert glitter som verkligen gnistrar i solljuset men även från lamporna i ridhuset. 

Cromo Glitter har som alla hjälmar från Kep toppbetyg i säkerhet och är VG1 märkta enligt senaste regler. Hjälmarna testat kontinuerligt för att alltid hålla högsta säkerhetsklass. Oerhört väl ventilerade och väger enbart ca 400 gram, med andra ord lätt och sval att ha på sig.

Hakbandet har Keps' smarta fempunktsfäste som hindrar hjälmen från att åka fram och ser till att den sitter stabilt på huvudet. En detalj många inte känner till är att ventilationen i fronten går att slå av och på. Du för helt enkelt den lilla "knappen mitt på gridden" upp eller ner för att öppna/stänga front ventilationen. Smart detalj som fungerar förvånansvärt bra!

Läs mer

Artikelnummer:
H18004-15-1Medelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
2019-05-19 av
2019-01-04 av
Jättesnygg hjälm men över en månads leveranstid. Dottern älskar dock hjälmen!
Produkter
Information