• Fri Frakt 
  • Fria Returer & Byten 
Kep Cromo T Glitter blå Kep Cromo T Glitter blue Kep Cromo T Glitter Kep Cromo T Glitter svart Kep Cromo T Glitter black Kep Cromo T Glitter Kep Cromo T Glitter brun Kep Cromo T Glitter brown Kep Cromo T Glitter

Kep Cromo T Glitter

6 795 kr
Färg
Storlek
Leveranstid 1-3 dagar
 Leveranstid 10-15 dagar
.
Leveranstid 10-15 dagar
Önskelista

Produktbeskrivning:

Den populära och exklusiva Kep Cromo Glitter har en matt finish och en grid i samma färg som skalet. Vackert glitter som verkligen gnistrar i solljuset men även från lamporna i ridhuset. 

Cromo Glitter har som alla hjälmar från Kep toppbetyg i säkerhet och är VG1 märkta enligt senaste regler. Hjälmarna testat kontinuerligt för att alltid hålla högsta säkerhetsklass. Oerhört väl ventilerade och väger enbart ca 400 gram, med andra ord lätt och sval att ha på sig.

Hakbandet har Keps' smarta fempunktsfäste som hindrar hjälmen från att åka fram och ser till att den sitter stabilt på huvudet. En detalj många inte känner till är att ventilationen i fronten går att slå av och på. Du för helt enkelt den lilla "knappen mitt på gridden" upp eller ner för att öppna/stänga front ventilationen. Smart detalj som fungerar förvånansvärt bra!

Artikelnummer:
H18004-23-5
Produkter
Övrigt