•  Fri frakt över 499 kr
  •  Fria returer
  •  Köp nu, betala senare
Mountain Horse Ridstövlar Spring River Brun Mountain Horse Ridstövlar Spring River Svart Mountain Horse Ridstövlar Spring River Modell

Mountain Horse Ridstövlar Spring River

3 789 kr
Färg
Skaft
Storlek
Önskelista

Leveranstid 3-6 dagar
Leveranstid 1-3 dagar
 Leveranstid 3-6 dagar
.
  Fri frakt över 499 kr & fri retur
  Lägg till hemleverans för 99kr » (Klicka här)
Produktbeskrivning:

Populära ridstövlar från Mountain Horse som kombinerar stil med funktion för att skapa en perfekt allroundstövel. Tillverkad av slitstarkt och väderbeständigt kvalitetsläder och en vattentät fotdel som gör att denna stövel lämpar bra för många olika aktiviteter och väderslag. Den vattensäkra konstruktionen håller dig torr och ett dolt elastiskt parti ser till att stöveln sitter bekvämt och med skräddarsydd känsla. Dragkedjan är skyddad längst hela vägen och sulan har inbyggt stålparti för extra stabilitet. I sulan sitter även shockabsorberande teknik för hög komfort. Yttersulan har försett med anti-slip för ett extra bra grepp.

Hitta rätt storlek

Ridstövlarna Spring River kan beställas i Regular/Regular vilket är normal höjd och normal vidd, samt Regular/Wide vilket innebär normal höjd men ännu vidare runt vaden.

  • Regular/Regular = Normal höjd och normal vidd
  • Regular/Wide = Normal höjd, mer vidd runt vaden

Använd PDF-guiden nedan för att hitta rätt storlek och ta gärna hjälp av videon nedan där Mountain Horse visar hur de passar in stöveln.

Läs mer

Artikelnummer:
02098BrRR-37
Dokument:
attachment Spring River StorleksguideProdukter
Information