Sadelutprovning

Sadelutprovning Kalmar/Öland


Horseonline utökar och satsar numera även på sadelutprovning i Kalmar Län. Vikten av att ha en sadel som sitter riktigt bra på hästen och som ger ryttaren precis det stödet denne behöver, är något som fler och fler har insett vikten av. Vi hjälper gärna dig att se över befintlig utrustning för att vid behov anpassa samt passa in nya sadlar från Prestige.


Klicka på knappen nere till höger för att boka, 
eller
ring oss på nummer 010 – 20 23 23 4


Våra sadelutprovare

Emma Överby
Emma har själv varit verksam inom ridsporten i större delen av sitt liv där mycket tid har lagts på utbildning och tävling av unghästar. Utbildningen till sadelprovare började egentligen för många år sedan då hon gick gymnasiet på Flyinge och fick den vägen en bra grundutbildning. Därefter har kunskapen byggts på genom bland annat kurser hos Prestige, hos Jerry Johansson i Höllviken och även med Equality Line. För att hela tiden hålla kunskapen aktuell så genomför Emma 2-3 gånger per år vidareutbildning hos Prestige.


Våra sadlar

Prestige - utprovning av nya sadlar
Sadlar från Prestige har länge förknippats med kvalité och deras strävan att hela tiden förbättra och utveckla sadlarna gör att de hela tiden är aktuella. Tillsammans med några av de bästa ryttarna i världen fortsätter de att utveckla sadlar som är något alldeles extra och dessa tillverkas från början till slut i Agno Valley i Vicenza, Italien. När vi på Horseonline provar ut sadlar från Prestige så vet vi att vi i stort sett alltid kan hitta en som passar både ryttare och häst tack vare det breda och anpassningsbara modellprogrammet.


Priser och geografi

Geografi
I dagsläget är vi aktiva inom en radie på 10 mil från centrala Kalmar. Längre resor kan absolut göras vid flera provningar på samma ställe.

Priser
Utprovning ny sadel (Prestige)*
995:- inkl. moms**
Utprovning & inpassning av befintlig utrustning
995:- inkl. moms**
Justering av bom Prestige
1500:- inkl moms

*Vid köp av ny sadel ingår återbesök efter 6 månader, samt en justering av bommen vid behov.
**Reseersättning om 28:- per mil tillkommer.
Logga in