HV Polo

HV Polo började sin resa som ett av världens största varumärken inom ridsporten redan 1980, med en butik i Holland som sedan växte enormt de följande åren. Det var däremot inte förrän 2004 som varumärket HV Polo skapades och som du numera hittar i över 15 länder! Vi är därför stolta att kunna erbjuda ett stort utbud online hos oss.

HV Polo Schabrak

Schabrak från HV Polo är alltid lätta att känna igen. Rikligt broderade och i en massa olika färger, allt från klassiska marinblå till eldröda och limegröna. Utöver designen så är det också schabrakens funktionalitet som gjort att de blivit så populära. Alla ligger bra på hästen, andas och ser till att det blir en bekväm upplevelse av ridpasset.

Jacka, Piké, Ridbyxor & mycket mer!

Oavsett om det är en ny jacka för vintern, en snygg tröja till stallet eller en av de populära pikéerna du är ute efter så har HV Polo ett fantastiskt utbud av trendiga och funktionella kläder. De senare åren har även ridbyxorna blivit väldigt populära, den vinterfodrade modellen Hanna vann bäst i test i Tidningen Ridsport i ett test av just ridbyxor för vintern.

Läs mer
Dam/Herr/Barn
Varumärke
Sortering
Filtrera / Sortera
  • Dam/Herr/Barn
  • Varumärke
  • Sortering
Produkter
Övrigt