Black Friday Rea 2024 till häst & ryttare!


Black Friday hos Horseonline 2024 kommer bjuda på mängder av spännande erbjudanden och kampanjer på några absoluta favoriter, både för häst och ryttare. Vi rekommenderar att du prenumererar på vårt nyhetsbrev (fyll i din e-postadress i sidfoten) för att inte missa något, samtidigt som du får information varje gång det kommer in nyheter, något hamnar på rea och mycket mer. Vänta inte tills nästa års stora shoppinghelg, vi kommer ha många fina erbjudanden innan dess!


Få reda på erbjudanden först!

Prenumerera på nyhetsbrevet.

Registrera


Vad är Black Friday?

Black Friday är en världens största shoppingdagar, som från början kommer från USA, där det är det stora startskottet på julhandeln.
Black Friday infaller varje år dagen efter Thanksgiving.

2024 infaller Black Friday den 29:e november, och handeln verkar bli större än någonsin!
På senare år har den vuxit till en riktigt stor högtid, även i Sverige, där man ofta ser att kampanjerna förlängs för att vara över helgen, och ibland även hela veckan! Detta kallas Black Week.

För vår del startar Black Week redan på söndagen, den 24:e november, och kampanjerna kommer ligga uppe till och med söndag den 1:a december, men tyngdpunkten är självklart på fredagen den 29:e - Black Friday!

Shoppingdag även för ridsporten

Många förknippar nog Black Friday med hemelektronik och andra prylar, men rea-dagen växer stadigt för varje år även i andra branscher.
Vi på Horseonline har i år fokuserat på att ta fram kampanjer på riktigt populära varor som vi vet att många av våra kära kunder uppskattar att få under julgranen. Dessa kampanjer innefattar både saker som passar hästen och sådant som passar ryttare.
”Portarna” för Black Week öppnar hos oss kl:17.00 den 19:e november, så var ute i god tid och planera din shopping för att inte missa just det du vill ha!

60 dagars öppet köp

I och med att det fortfarande är en tid kvar till jul har vi valt att förlänga öppet köp, från 30 dagar till 60 dagar! All hästutrustning du köper kanske inte passar, eller så kanske det är julklappar du köper som inte blir helt rätt, eller rent av råkar köpas dubbelt. Skulle så vara fallet är det inget problem! Det är bara att returnera varan eller byta den mot en annan modell eller storlek - allt för att det ska vara så enkelt för dig som det bara går. Vår kundtjänst kommer självklart vara fullt bemannad, från morgon till kväll, för att finnas tillgänglig för dig med råd och hjälp under hela Black Week.

Få först - betala sen

Med Klarnas betalningsalternativ "Få först. Betala sen" får du 30 dagar på dig, från och med att vi skickat dina varor, att i lugn och ro prova och fundera, innan du betalar. Och det bästa av allt är att det inte tillkommer någon fakturaavgift!

Fri frakt på beställningar över 799kr

Handlar du hästutrustning, fodertillskott och andra varor för mer än 799kr bjuder vi på frakten! För beställningar upp till 799kr tillkommer en fraktkostnad beroende på leveransalternativ.

Detta erbjuder vi dig under Black Friday

  • Årets största rea med deals för häst och ryttare
  • Ett stort lager reavaror
  • Snabba leveranser
  • Lättillgänglig och förberedd kundservice

Tips från oss på Horseonline

  • Förbered dig i god tid innan. Titta ut vad du vill ha och planera dina inköp och vad du vill få ut av helgen. Spara dina favoritprodukter i önskelistan i vår webshop, så kan du maila listan till dig själv, eller alla som kan tänkas vilja handla julklappar till dig under helgen. Då ser ni snabbt och lätt om just dem är på kampanjpris.
  • Anmäl dig som prenumerant till vårt nyhetsbrev! Det innehåller extra kampanjer och erbjudanden som är unika för våra läsare – något du inte vill missa!
  • Följ oss på Facebook och Instagram för ytterligare unika kampanjer för just dessa kanaler, samt våra högt uppskattade tävlingar!
  • Tänk på miljön och försök samla ditt köp hos en aktör, eller åtminstone till en order per ställe, för att undvika onödiga transporter. Vi kommer göra vårt bästa för att paketera så miljösmart som möjligt.
  • Lägg till den här sidan som favorit i din webbläsare, så hittar du enkelt tillbaka till en sida full med kampanjer för häst och ryttare!

Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se