Black Friday Rea 2024 till häst & ryttare!


Black Friday hos Horseonline 2024 kommer bjuda på mängder av spännande erbjudanden och kampanjer på några absoluta favoriter, både för häst och ryttare. Vi rekommenderar att du prenumererar på vårt nyhetsbrev (fyll i din e-postadress i sidfoten) för att inte missa något, samtidigt som du får information varje gång det kommer in nyheter, något hamnar på rea och mycket mer. Vänta inte tills nästa års stora shoppinghelg, vi kommer ha många fina erbjudanden innan dess!


Få reda på erbjudanden först!

Prenumerera på nyhetsbrevet.

Registrera


Vad är Black Friday?

Black Friday är en världens största shoppingdagar och kommer från början från USA där det är det stora startskottet på julhandeln där den varje år infaller dagen efter Thanksgiving. 2023 är det dags den 24:e november och kommer bli en dag väl värd att notera i kalendern. På senare år har den vuxit till en riktigt stor högtid även i Sverige där man ofta ser att kampanjerna förlängs för att vara över helgen och ibland även hela veckan. För vår del så kommer kampanjerna ligga uppe till och med söndag, men tyngdpunkten är självklart på fredagen.

Shoppingdag även för ridsporten

Många förknippar nog Black Friday med hemelektronik och andra prylar, men det växer stadigt för varje år även i andra branscher. Vi på Horseonline har i år fokuserat på att ta fram kampanjer på riktigt populära varor som vi vet att många uppskattar att få under julgranen och det är blandat med saker som passar hästen och sådant som ryttaren föredrar. ”Portarna” öppnar 00.00 den 24:e november så var ute i god tid och planera din shopping för att inte missa just det du vill ha!

Förlängt öppet köp till 15:e januari

Alla köp som görs under Black Friday har förlängt öppet köp till 15 januari för att julklappar ska hinna inhandlas i god tid och utan stress. Alla julklappar kanske inte heller blir helt rätt, till exempel färg eller storlek, eller så kan det hända att det blir lite dubbelt här och var. Skulle så vara fallet så är det inget problem utan det är bara att returnera varan eller byta mot en annan modell eller storlek, allt för att göra det så enkelt det bara går. Vår kundtjänst kommer också vara fullt bemannad hela dagen för att hjälpa till på bästa sätt under Black Friday-helgen.

Tips från Horseonline

  • Förbered dig i god tid innan och titta på vad du vill få ut av helgen, lägg artiklarna du hoppas på i önskelistan på Horseonline.se så kan du maila den till dig eller alla som kan tänkas vilja handla julklappar åt dig under helgen. Det gör också att du sparar tid och slipper leta runt för mycket under Black Friday.
  • Nyhetsbrevet - vi nämnde det innan men det tål att påminnas om, vårt nyhetsbrev innehåller extra kampanjer och erbjudanden som är unikt för våra läsare, något du inte vill missa!
  • Följ oss på Facebook och Instagram för snabbare kampanjer där det är mer “först till kvarn”
  • Tänk på miljön och försök samla ditt köp hos en aktör eller åtminstone till en order per ställe för att undvika onödiga transporter. Vi kommer göra vårt bästa för att paketera så miljösmart som möjligt!
  • Lägg till den här sidan som favorit i webbläsaren så kommer den var full med kampanjer och du hittar rätt direkt

Logga in