Krokar & Hängare till stallet

En självklarhet för många, men utan praktisk förvaring så blir arbetet och tiden i stallet bra mycket svårare och tidskrävande. Nedan hittar ni ett utbud av smarta hängare och krokar som ser till att var sak har sin plats och kan förvaras på ett sätt som sparar plats, förlänger livslängden på produkterna och ger en mer praktisk vardag i stallet.
Läs mer

Hängare för täcken och sadlar

Täckeshängare kommer egentligen i ett par olika typer, antingen större för att förvara flera täcken i ett stall, eller mer portabla täckeshängare man kan hänga på boxen. De större har fördelen att de även kan användas för att torka täcken efter tvätt, men kräver att de fästs i en rejäl balk eller liknande i väggen för att orka tyngden av ett större antal täcken. De portabla i sin tur är mer gjorda för lite nättare täcken och fungerar perfekt att ha med på tävling för att kunna hänga upp sitt coolertäcke eller stalltäcke på ett bra och smidigt sätt mellan användningarna.
När det gäller sadelhängare är det egentligen två typer precis som täckeshängarna, portabla eller fast monterade i sadelkammaren/på väggen. Ska de vara i sadelkammaren kan det vara bra med en bredare hängare som ger en jämn tryckyta mot sadeln. Smidiga vikbara sadelhängare kommer bäst till sin rätt som avlastning i stallgången, eller som ett smidigt alternativ för att snabbt hänga fram sadeln när den ska putsas. Portabla sadelhängare har i stort sett samma användningsområden som den vikbara, men med den stora fördelen att de inte behöver monteras, utan kan tas med på tävling eller ställas utomhus.

Praktiska krokar & hängare

Praktisk förvaring i ett stall är a och o, krokar av olika slag gör det smidigt att hänga upp till exempel redskapen, vattenhinkarna i boxen, eller olika spön i sadelkammaren. Just till sadelkammaren så är tränshängare och ankare för putsning ett måste för alla ryttare som vill ha en snygg och organiserad sadelkammare. För tränshängare så rekommenderas en bredare modell, inte bara en krok, detta då utvecklingen av träns går mot bredare vadderade nackstycken och dessa mår bättre av en bredare anläggningsyta.
Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Varumärke
Dyon Hansbo Sport Källquist Equestrian Kingsland
Visa produkter
Artikel 1-16 av 16
Täckeshängare Svart
1399 kr
Upphängningsbeslag hink
69 kr
Upphängningskrok för Hink
Källquist Equestrian
39 kr
Rengöringskrok Ankare 24cm
39 kr
Kabinhakar 3-pack
79 kr
Tränshängare Svart
Hansbo Sport
39 kr
Portabel Hinkhållare 15 cm
79 kr
Upphängningsbeslag för hink
39 kr
Sadelhängare vikbar
Hansbo Sport
149 kr
Redskapshängare
Hansbo Sport
219 kr
Handy hanger 4 krokar
Hansbo Sport
129 kr
Portabel hängare 16cm
Hansbo Sport
59 kr
Sadelhängare Rak
Källquist Equestrian
139 kr
Spöhållare 11 spön
59 kr
Täckeshängare med krokar
159 kr
Logga in