Krokar & Hängare till stallet

En självklarhet för många, men utan praktisk förvaring så blir arbetet och tiden i stallet bra mycket svårare och tidskrävande. Nedan hittar ni ett utbud av smarta hängare och krokar som ser till att var sak har sin plats och kan förvaras på ett sätt som sparar plats, förlänger livslängden på produkterna och ger en mer praktisk vardag i stallet.
Läs mer

Hängare för täcken och sadlar

Täckeshängare kommer egentligen i ett par olika typer, antingen större för att förvara flera täcken i ett stall, eller mer portabla täckeshängare man kan hänga på boxen. De större har fördelen att de även kan användas för att torka täcken efter tvätt, men kräver att de fästs i en rejäl balk eller liknande i väggen för att orka tyngden av ett större antal täcken. De portabla i sin tur är mer gjorda för lite nättare täcken och fungerar perfekt att ha med på tävling för att kunna hänga upp sitt coolertäcke eller stalltäcke på ett bra och smidigt sätt mellan användningarna.
När det gäller sadelhängare är det egentligen två typer precis som täckeshängarna, portabla eller fast monterade i sadelkammaren/på väggen. Ska de vara i sadelkammaren kan det vara bra med en bredare hängare som ger en jämn tryckyta mot sadeln. Smidiga vikbara sadelhängare kommer bäst till sin rätt som avlastning i stallgången, eller som ett smidigt alternativ för att snabbt hänga fram sadeln när den ska putsas. Portabla sadelhängare har i stort sett samma användningsområden som den vikbara, men med den stora fördelen att de inte behöver monteras, utan kan tas med på tävling eller ställas utomhus.

Praktiska krokar & hängare

Praktisk förvaring i ett stall är a och o, krokar av olika slag gör det smidigt att hänga upp till exempel redskapen, vattenhinkarna i boxen, eller olika spön i sadelkammaren. Just till sadelkammaren så är tränshängare och ankare för putsning ett måste för alla ryttare som vill ha en snygg och organiserad sadelkammare. För tränshängare så rekommenderas en bredare modell, inte bara en krok, detta då utvecklingen av träns går mot bredare vadderade nackstycken och dessa mår bättre av en bredare anläggningsyta.
Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Varumärke
BR Catago Dyon Grooming Deluxe by Kentucky Hansbo Sport Horse Guard Källquist Equestrian Kentucky Premiere
Visa produkter
Artikel 1-30 av 30
Handy Hanger Coated Svart
10
134 kr 149 kr
Täckeshängare HG Silver
249 kr
Sadelhängare Rak
Källquist Equestrian
139 kr
Tränshängare Svart
39 kr
Krokar 5-pack HG Svart
129 kr
Täckeshängare Svart
1399 kr
Tränshängare HG Svart
39 kr
Spöhållare 11 spön
69 kr
Hinkhållare Svart
10
62 kr 69 kr
Handy hanger 4 krokar
129 kr
Rengöringskrok Ankare 24cm
39 kr
Portabel Hinkhållare 15 cm
79 kr
Tränshängare
Grooming Deluxe by Kentucky
1679 kr
Tränshängare Coated Svart
10
53 kr 59 kr
Boxskylt
Grooming Deluxe by Kentucky
559 kr
Redskapshängare
219 kr
Sadelhängare vikbar
149 kr
Upphängningsbeslag hink
69 kr
Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se