Tillskott för hästens immunförsvar

Immunförsvaret har till uppgift att reagera på främmande ämnen som kommer in i hästens kropp och att reagera på och motverka infektioner som kan uppstå. Hästar kan bli angripna av bakterier och virus eller andra organismer och främmande ämnen. För att hästen ska kunna hantera eventuella angrepp och sjukdomar behöver den ha ett fungerande immunförsvar. Här hittar du tillskott som underhåller och främjar hästens immunförsvar.
Läs mer

Örter som främjar immunsystemet

I vårt sortiment med tillskott för immunsystemet hittar du produkter som innehåller kända örter och kraftfulla antioxidanter. Den kända örten Echinacea stödjer produktionen av röda blodkroppar och boostar immunförsvaret. Den används även mycket inom humankosten för att motverka förkylning. Gurkmeja är en kryddväxt med mycket goda antiinflammatoriska egenskaper. Det finns många vetenskapliga studier kring gurkmejans aktiva ämne curcumin. En del visar till och med att curcumin har lika stark inflammationshämmande effekt som kortison och fenylbutazon. Även gurkmeja används mycket inom humankosten för sina goda och hälsofrämjande egenskaper.

Rensa ut fria radikaler

Optimera din hästs hälsa genom att rensa ut fria radikaler och toxiner. Detta kan du göra med hjälp av en detox som innehåller en unik sammansättning av antioxidanter. Detta är till exempel extra bra för tävlingshästar eller hästar som reser mycket.

Intensivkur för immunförsvaret

Det finns också tillskott som du ger din häst under en kortare period som en intensivkur. Detta kan vara bra vid till exempel nedsatt allmäntillstånd, låga blodvärden eller nedsatt prestationsförmåga. Kom ihåg att läsa om eventuella karenstider på förpackningen.
Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Varumärke
Eclipse Biofarmab Horslyx NAF Unika
Visa produkter
Artikel 1-11 av 11
Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se