Skrittäcken och ridtäcken till häst och ponny

Vi har ridtäcken för alla tillfällen, från det nätta och smidiga ländtäcket som håller värmen till det ultimata heltäckande ridregntäcket som skyddar häst och utrustning under blöta dagar. Du hittar också ridtäcke för sommaren, speciellt anpassat för att hålla flugorna borta.
Läs mer

Ridregntäcke för blöta dagar

Ett regntäcke anpassat för ridning är idealiskt för att skydda din häst och utrustning på framridning under blöta tävlingsdagar, på väg till och från ridhuset eller om du rider utomhus i dåligt väder. Det blir faktiskt ett nöje att rida utomhus även i ruskväder när man har ordentligt anpassad utrustning. Våra ridregntäcken är rejäla, heltäckande och vattentäta samtidigt som de är smidiga att ta på och av och väldigt lätta i materialet. Det finns anpassade hål att trä igenom stigbyglarna så att dom ligger utanpå täcket. Vi har ridregntäcken för både häst och ponny.

Ländtäcke och ridtäcke – för både sommar och vinter

Ett ländtäckes viktigaste funktion under kalla årstider är att hålla hästen varm och torr över ryggen och korset. Många hästar är klippta under vintern och då är ett ländtäcke optimalt för att undvika att utsätta ryggen och korset för kyla och väta. En annan funktion är reflexer, se till att synas väl i mörkret genom att använda ländtäcke eller ridtäcke med reflex. Ett ländtäcke är smidigt att ta av och på och brukar vara praktiskt att ha med till exempel på tävling eller träning för att användas under uppvärmning och snabbt kunna tas av.

Vi har också ridtäcken anpassade för sommaren där syftet är att skydda mot och avvisa flugor. Ett tips för att undvika att ländtäcket flyger omkring vid snabbare tempo eller blåsigt väder är att använda ländtäcke med svanssnöre. Välkommen att handla dina ridtäcken, ländtäcken och skrittäcken hos oss, vi har snabba leveranser och bra service av kunnig personal.
Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Varumärke
Bucas Equi-Flector Eskadron Hansbo Sport HKM Horse Guard Horseware Jacson Kentucky Kingsland QHP
Storlek
105 115 120 125 130 135 140 145 150 155 160 165 95 Cob Full Large Medium Ponny Small X-Large X-Small XX-Large XX-Small
Färg
Blå Grå Gul Rosa Röd Silver Svart Vit
Visa produkter
Artikel 1-31 av 31
Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se