Gummiband/Manrosetter

Gummiband och manrosetter är användbara verktyg för att fläta och knoppa hästens man och svans. De finns i många olika färger och storlekar, och kan användas för att skapa olika stilar och looks.
Läs mer

Användning av gummiband och manrosetter

Gummiband används för att hålla hästens man och svans i ordning och för att förhindra att håret blir trassligt. De kan användas för att skapa olika stilar, som knoppar och flätor. Gummiband och manrosetter är också bra att använda vid tävlingar, där manrosetterna är en mer iögonfallande dekoration av manen, medan gummibanden snarare inte ska synas utan hålla exempelvis knopparna på plats.

Neutrala gummiband eller färgglada rosetter

Det finns många olika gummiband och manrosetter att välja mellan, vilket gör det enkelt att välja de som passar bäst för varje situation. De finns i många olika färger och storlekar, där man i första hand väljer gummiband efter manens eller svansens färg, då dessa inte ska synas utan istället vara "en del av" manen eller svansen. Manrosetterna är i stort sett tvärtom, då dess funktion är att tydligt synas så finns de i en mängd klara färger som sticker ut mer eller mindre. Det är också viktigt att välja gummiband och manrosetter som är av bra kvalité då dessa håller betydligt bättre.

Sammanfattning

  • Gummiband och manrosetter är verktyg för att fläta och knoppa hästens man och svans
  • De finns i många olika färger och kan användas för att skapa olika stilar och looks
  • Används ofta vid tävlingar
  • Välj några med bra kvalitet för att de ska hålla och sitta stadigt på plats
Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Varumärke
BR Hansbo Sport Horse Guard Kingsland Övriga QHP
Färg
Brun Rosa Röd Silver Svart Vit
Visa produkter
Artikel 1-27 av 27
Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se