Ridhandskar och ridvantar

Här hittar du vårt breda utbud av ridhandskar och ridvantar för alla tillfällen och årstider. Vi har allt ifrån riktigt tunna handskar som släpper igenom både luft och solljus för sommarens varma dagar till thermohandskar som värmer frusna fingrar under den kalla årstiden.
Läs mer
Har du riktigt frusna händer så rekommenderas den klassiska trefingervanten som låter fingrarna värma varandra och ger en behaglig känsla.

Ridhandskar med bra grepp

Undersökningar har gjorts kring vad ryttare önskar sig för funktioner och kvaliteter av en ridhandske. Vad gäller funktionen på ett par ridhandskar så är de flesta överens om att ett bra grepp om tygeln är avgörande. I övrigt så vill man gärna ha en handske som är stretchig och följsam i materialet. I vårt sortiment hittar du ridhandskar som uppfyller alla önskemål om bra grepp och god kvalitet. Handskar för alla tillfällen och i flera olika utföranden. Materialen varierar mellan läder, läderimitation och syntetmaterial. För de riktigt varma dagarna har du supertunna och ventilerande handskar med meshmaterial på ovansidan som släpper in solljus.

Klassiska och funktionella ridhandskar

Modet inom ridhandskar är brett och här finns något för alla smaker. Vi har allt ifrån klassiska läderhandskar och tyg/softshellvantar till mer sportiga material med fokus på funktion, grepp och komfort. Fördelen med traditionella vantar i tyg och polyester är att man tvättar dom enkelt i maskin. Väljer man en kombinerad modell kan fördelen vara att man både får greppfunktion, slitstyrka och mycket ventilerande material som mesh och liknande i en och samma handske.
Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Varumärke
Ariat Catago Equipage HorseLife Jacson Kingsland Mountain Horse Protector Roeckl Samshield
Storlek
10 10.5 11 12 130 140 150 160 4 5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 Large Medium OneSize Small X-Large X-Small XX-Large XX-Small
Färg
Blå Brun Grå Gul Guld Röd Silver Svart Vit
Visa produkter
Artikel 1-32 av 53
Vinterhandske Wago Suprema Svart
20
479 kr 599 kr
Vinterhandske Explorer Svart
349 kr
Ridhandske V-Skin Svart
429 kr
Fleecehandske Comfy Svart
229 kr
Thermohandske Neon
199 kr
Fleecehandske Jr Comfy Svart
229 kr
Ridhandskar Syntet Svart
219 kr
Logga in