Karriär

Lediga tjänster hos Horseonline publiceras här nedan.Publicerad 2021-05-19
Vill du designa vårt nya klädmärke?


Om uppgiften

Arbetsuppgiften kommer innebära att tillsammans med oss ta fram design och koncept på ny konfektion, till exempel ridbyxor, under vårt egna brand. Du kommer bland annat att färdigställa produktskisser, sammanställa presentationer och färgkartor som sedan ska överlämnas till producent för tillverkning.

Din profil

Vi söker dig som vill jobba med detta projekt under några veckor. Vi ser gärna att du har modedesignutbildning på högskolenivå, pågående eller avslutad utbildning. Motsvarande erfarenhet är också av intresse. Du har färg och formsinne och vi ser helst att du har kunskap och/eller erfarenhet inom ridsport. 

Varaktighet

Projektet kommer pågå tills designen är färdig, uppskattningsvis under några veckor. 

Ersättning

Vi kommer gemensamt fram till ersättningen för projektet.

Ansökan 

Eventuella frågor om projektet skickas till hampus@horseonline.se

Plats

Distans. Kontoret finns i Kalmar.

Om Horseonline

Horseonline AB är ett svenskt företag som bedriver e-handel med ridsportartiklar via horseonline.se och tar premiumutrustningen närmare den engagerade ryttaren. Vi bakom Horseonline är fullt medvetna om att för dagens ryttare räcker inte tiden alltid till, därför erbjuder vi ryttare och team möjligheten att snabbt och enkelt klicka hem kvalitetsvaror, till bra priser, i hemmets bekvämlighet - eller helt enkelt därifrån man befinner sig!

Logga in