Karriär

Lediga tjänster hos Horseonline publiceras här nedan.Lagerarbetare - Timanställning

Om jobbet

Horseonline AB växer och behöver förstärka företaget med strukturerade och ordningsamma medarbetare till vårt lager. Arbetet består av inleveranser, orderplock och påfyllnad av plockplatser. Även andra lagerrelaterade arbetsuppgifter kan förekomma. Vi söker dig som har kunden i fokus och ställer höga krav på kvalitet. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hampus på telefonnummer 010 - 58 53 500.

Kvalifikationer

Sökande ska vara över 18 år. Inga arbetslivserfarenhet krävs men erfarenhet inom lager och logistik är meriterande. Vi ser gärna att du som söker är eller har varit engagerad inom ridsporten på något sätt.

Om anställningen

Omfattning: Timanställd

Varaktighet: Tillsvidare eller tidsbegränsad anställning

Lön: Timlön enligt överenskommelse

Tillträde: Från mitten av september

Plats

Horseonline AB

Wismarsvägen 3

39356 Kalmar

Ansökan

Din ansökan med personligt brev och meritförteckning vill vi ha senast den 1 september till hampus@horseonline.se. Skriv ”Lagerarbetare” som mailrubrik. Intervjuer sker löpande och platserna kan komma att tillsättas innan sista datum.

Om Horseonline

Horseonline AB är ett svenskt företag som bedriver e-handel med ridsportartiklar via horseonline.se och tar premiumutrustningen närmare den engagerade ryttaren. Vi bakom Horseonline är fullt medvetna om att för dagens ryttare räcker inte tiden alltid till, därför erbjuder vi ryttare och team möjligheten att snabbt och enkelt klicka hem kvalitetsvaror, till bra priser, i hemmets bekvämlighet - eller helt enkelt därifrån man befinner sig!
Logga in