Om Horseonline


2014

Horseonline AB grundades av en trio bestående av två ryttare och en hästallergiker. Bröderna David och Hampus Erndin har under hela livet haft en nära relation med ridsporten och vuxit upp tillsammans med hästar, och allt vad det innebär. Inridning och unghästar har varit en del av vardagen, och båda har tävlat aktivt. För att få “ögon utifrån”, och fler perspektiv, klev även hästallergikern Timmy Norin ombord som medgrundare av vad som skulle komma att bli Horseonline AB. De första spadtagen satte bröderna redan 2014, och e-handeln Horseonline.se lanserades 2015-09-25. Den första lagerlokalen blev en ombyggd liten del på 20kvm av ett stall som tillhör brödernas föräldrar.


Från vänster: Timmy Norin, Hampus Erndin, David Erndin


2020

2 lagerflyttar senare sitter Horseonline i ordentliga lokaler, kontor och en effektiviserad lageryta på 600kvm med nya fräscha IT-system. Horseonline.se är nu den snabbast växande e-handelsbaserade återförsäljaren inom den svenska ridsporten. Leverans, kundservice och community är några av alla saker vi arbetar med för att göra din köpupplevelse till den bästa tänkbara. Sedan november 2023 säljer Horseonline till hela EU, dock från domänen Equinest.com.För den engagerade ryttaren.

Vi tar premiumutrustningen närmare den engagerade ryttaren, eftersom vi är fullt medvetna om att för dagens ryttare räcker inte tiden alltid till. Därför vill vi erbjuda dig som kund att lugnt och bekvämt klicka hem kvalitetsvaror, till bra priser, i bekvämligheten av ditt hem – eller helt enkelt där du befinner dig! Via datorn, surfplattan eller mobilen finns vi alltid tillgängliga.Butikens fördelar, på webben

Självklart kan man aldrig vara säker på om tröjan kommer sitta bekvämt förrän man provat den, eller om hjälmen kommer ha rätt passform vid första försöket. Därför erbjuder vi fri frakt över 799 kr, fria byten och fria returer – från första kronan!

Schyssta villkor för en trygg köpupplevelse, helt enkelt.

Hör av dig till oss om du har några frågor, synpunkter eller önskemål!
Logga in
Choose country
Change country
Continue to horseonline.se