Prestation - energitillskott till häst och ponny

Vill du ha en högpresterande häst som kan nå sin fulla koncentrations- och prestationsförmåga för att sedan återhämta sig snabbt och effektivt efter träning? Då krävs både vitalitet och styrka i cellernas byggstenar såväl som ett avslappnat muskel- och nervsystem. Det får du med hjälp av noga utvalda och sammansatta produkter av naturliga aminosyror, vitaminer, örter, oljor med mera. Hjälp hästen att nå sin fulla potential genom våra högkvalitativa tillskott för ökad prestation. Här hittar du ett brett sortiment av tillskott för prestationshöjande effekter och optimal återhämtning för ansträngda muskler. Allt du behöver för att boosta din häst lite extra och höja er gemensamma prestation ett snäpp.
Läs mer

Energiboosters för häst

Behöver din häst en energiboost inför en prestation eller kanske bara lite extra krut för att höja upp energinivån under en intensiv träningsperiod? Kanske din häst har en lite tröttare period där den behöver piggas upp och få lite hjälp med att komma på banan igen? Kolla in våra tillskott med energihöjande effekter. Dom gör den trötta hästen pigg, stöttar upp hästens kropp under återhämtning och förbättrar prestations- och reaktionsförmågan hos hästen.

Elektrolyter för återhämtning

Ska din häst utföra en extra hård ansträngning, till exempel i samband med träning, tävling eller prestera under varm väderlek? Ge din häst en optimal återhämtning genom att tillsätta elektrolyter som balanserar salthalten i kroppen. Elektrolyter kan återställa de viktiga salter som hästen förlorar vid hård ansträngning.

Avslappnad muskulatur

Vi har också fodertillskott som påskyndar återhämtningen efter ansträngning genom att verka för avslappnade muskler och understödjande av vävnadsåterhämtning vid slitage och skador. Tillskottet Recover innehåller en blandning av nyttiga antioxidanter som exempelvis gurkmeja och nypon. Fodertillskott för optimal återhämtning bidrar bland annat till snabbare återhämtning, mindre mottaglighet för infektioner och mindre trötthet och slitage på organen.
Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Varumärke
Cavalor Eclipse Biofarmab Foran NAF Trikem
Visa produkter
Artikel 1-19 av 19
Elektrolyt 1,5 kg
15
178 kr 209 kr
Omega Olja 2.5L
299 kr
EnerG
NAF
fr. 389 kr
Rödbeta 650g
10
Eclipse Biofarmab
269 kr 299 kr
Chevinal
fr. 219 kr
BioGlucomin 450g
10
Eclipse Biofarmab
251 kr 279 kr
MSM 100
10
Eclipse Biofarmab
fr. 314 kr fr. 349 kr
M Fit 1L
NAF
439 kr
M Power
NAF
fr. 899 kr
MSM Pulver
fr. 339 kr
Electro Salter
fr. 379 kr
BioGlucomin+HA 450g
10
Eclipse Biofarmab
629 kr 699 kr
Recover 500ml
309 kr
Energy Booster 1000ml

Nyhet

529 kr
Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se