Hundhalsband

Vacker utsmyckning eller kanske för utomhusaktiviteter - det finns en rad olika hundhalsband och välja på; läderhalsband, nylonhalsband, reflexhalsband, halvstryp, helstryp.
Läs mer

Vilket halsband ska jag välja?

Välj ett hundhalsband som passar ändamålet. Läderhalsband är populära eftersom de är bekväma och snygga men också slitstarka - de håller länge. Ska hunden springa mycket i skog och mark så kan nylonhalsband passa bättre eftersom de är nätta och lätta att tvätta av. Om halsbandet kommer bäras under en längre tid, eller kanske av en livlig hund, så rekommenderas bredare halsband eftersom smalare band ofta blir mer påfrestande. Halvstryp är ett säkrare alternativ än helstryp om hundägaren inte är helt säker i hur stryphalsband ska användas på ett säkert sätt. Syftet är att motverka hundens vilja att dra i kopplet, och eftersom denna variant har en större del som är fast så hindras det också från att dras åt så pass hårt att hunden inte får luft. Till valpen rekommenderas ett nätt och lätt justerbart halsband. Till sist, eftersom vi har en del mörkare månader i Sverige så tycker vi att det alltid ska finnas ett reflexhalsband till hands i hemmet - och detta kompletteras gärna med ett reflexhundtäcke eller liten fästbar lampa.

Hur väljer jag rätt storlek?

När du ska välja storlek så mäter du först hundens omkrets runt hals och nacke, ett finger ska få plats mellan bandet och hunden så att det inte blir för stramt.
Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Varumärke
Dogman Kentucky Willab
Färg
Beige Brun Grå Grön Rosa Röd Svart
Visa produkter
Artikel 1-17 av 17
Hundsele Wool Rosa
fr. 559 kr
Hundsele Active Velvet Svart
fr. 499 kr
Hundhalsband Wool Rosa
449 kr
Bilsele för hund
249 kr
Hundhalsband Wool Beige
449 kr
Hundhalsband Loop Grå
339 kr
Hundhalsband Wool Grå
449 kr
Hundsele Active Velvet Beige
fr. 499 kr
Hundsele Wool Grå
fr. 559 kr
Hundsele Wool Beige
fr. 559 kr
Logga in