Magic Pulver
Magic Pulver i gruppen Fodertillskott / Fodertillskott häst / Lugnande hos Horseonline AB (NAF64075)

NAF

Magic Pulver

Fodertillskott från NAF som innehåller magnesium och vissa örter som är kända för att förbättra självförtroendet, koncentrationen och muskelavslappningen.Läs mer

Vikt: 
Antal: 
 • Öppet köp till och med 15 januari 2023
 • Fri frakt över 799 kr*
 • Fria returer och byten
 • Instabox och PostNord
 • Beskrivning
 • Upplever du att hästen är okoncentrerad, lättskrämd och känslig under ridningen eller i hantering? Då kan Magic, från NAF, hjälpa som ett dagligt stöd. Genom en kombination av magnesium och örter hjälper Magic hästen att hantera och lindra stresspåslag, öka självförtroende och fokus. Magic hjälper helt enkelt hästen att slappna av, och med en avslappnad häst blir också rörelsemönster mer avspänt vilket leder till en bättre kommunikation mellan er.

  Ska jag välja Magic i pulverform eller i flytande form?
  Är du ute efter en snabb och mer omedelbar effekt kan det vara en fördel att inleda med flytande Magic, då effekten med pulvret kommer efter cirka en vecka. Flytande Magic kan även vara passande att använda under kortare perioder, så som innan och under tävlingshelgen. 

  Magic i pulverform innehåller prebiotika och en levande probiotisk jäst som ger extra stöd för magen. Stressade hästar har ofta en orolig mage som naturlig följd, då stress påverkar mag- och tarmsystem negativt. Därför har Magic pulver även stöd åt detta. 

  Dosering för häst och ponny
  Startdos (7-10 dagar): 50-75g/dag, ca 2-3 mått/dag
  Underhållsdosering: 25-50 g/dag, ca 1-2 mått/dag

  Karens
  Tävlingskarens SWE: 0h, Karensfritt
  FEI: 0h, Karensfritt

  Sammansättning (per kg) Magic Pulver
  Magnesiumoxid, Indisk ginseng, Humle, Gräsmjöl (lucerne), Kalciumkarbonat, Chia frön, Lakritsrot, Bryggerijäst, Rapsolja, Frukto-oligosackarider (10.020 mg), Bockhornsklöver.
  Tillsatser (per kg)
  Saccharomyces cerevisiae 
  NCYC Sc47 4b1702 3.31 x 1011 cfu
  Analytiska beståndsdelar
  Råprotein 9,8%
  Råoljor och fetter 4,7%
  Råaska 41,9%
  Växttråd 11,7%
  Syrafast aska 4,0%
  Natrium 0,06%


  Kombinera Magic med Oestress
  Enkelt sagt är Magic framtaget för att ge stöd åt den inre stressen, medan Oestress bidrar till att avhjälpa spänningar och humörsvängningar. De går bra att kombinera, men vi rekommenderar att man testar en i taget för att kunna utvärdera vad som fungerar bäst - ena, eller båda. 

  Artikelnummer:
  NAF64075
 • Om tillverkaren
 • NAF har utvecklat och tillverkat olika typer av fodertillskott i över 30 år, där de med tiden kommit att bli marknadsledande när det kommer till att utveckl effektiva produkter utifrån naturliga ingredienser. Med ingredienser utvunna från naturen skapas kreativa, unika och effektiva sammansättningar under strikt kvalitetskontroll. NAF har också ett starkt engagemang i FEI Clean Sport där man jobbar hårt för att ridsporten ska vara ren och alla ska tävla och verka på samma villkor.
 • Omdömen
Logga in