Stallbandage Royal Quick Wraps Deluxe Svart/Marinblå
Stallbandage Royal Quick Wraps Deluxe Svart/Marinblå
Stallbandage Royal Quick Wraps Deluxe Svart/Marinblå
Stallbandage Royal Quick Wraps Deluxe Svart/Marinblå
Stallbandage Royal Quick Wraps Deluxe Svart/Marinblå
Stallbandage Royal Quick Wraps Deluxe Svart/Marinblå i gruppen Hästutrustning / Benskydd & Benlindor / Transportskydd & Stallskydd hos Horseonline AB (20339001NA)

Back on Track

Stallbandage Royal Quick Wraps Deluxe Svart/Marinblå

Högkvalitativa stallbandage med Welltex®-teknologi - framtagna med en anatomisk passform för bästa möjliga komfort, samt utformade för att kunna erbjuda maximal rörelsefrihet och minimalt med tryck mot senan.Läs mer

Erbjudande

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
 • Öppet köp i 60 dagar
 • Fri frakt över 799 kr*
 • Fri retur

Finns även i dessa färger

 • Beskrivning
 • Back on Tracks uppdaterade Delux-modell av deras omåttligt populära stallbandage Royal Quick Wraps, med Welltex®-teknologi - framtagna med en anatomisk passform för bästa möjliga komfort, samt utformade för att kunna erbjuda maximal rörelsefrihet och minimalt med tryck mot senan.

  De svarta stallbandagen, med marinblå kant, består av två delar, en tjock innerpadd, med Welltex®-teknologi, som hålls på plats med hjälp av ett högkvalitativt, slitstarkt ytterhölje. Innerpadden har försetts med ett förstärkt, vattenavvisande material längst ner mot hoven, för att säkerställa en lång hållbarhet.

  Stallskydden har, tack vare Welltex®-teknologin, en effekt som kan lindra besvären hos hästar med problem i senor, leder och ligament, och kan därför användas användas för att såväl förebygga som för att främja hästens återhämtning i samnband med artros-, inflammation-, svullnads- eller gallproblem.

  Royal Quick Wraps Deluxe säljs i par och fästs med rejäla kardborreknäppen.

  • Welltex®-teknologi som kan lindra problem med inflammation, gallor och svullnad
  • Anatomisk passform
  • Maximal rörelsefirhet
  • Minimalt tryck mot senorna
  • Starka, hållbara kardborrefästen
  • Förstärkt, vattenresistent nederkant
  • Smidiga och lättanvända


  Welltex®
  Welltex®-teknologins unika sammansättning av naturliga mineraler fångar upp kroppsvärme och omvandlar den till långvågig infraröd energi, som sedan reflekteras tillbaka till hud, leder och muskler. Den infraröda energin är känd för sin förmåga att främja blodcirkulationen, och kan därför vara hjälpsamt under återhämtning från skador, vid förslitningar, inflammationer eller spända muskler.

  Börja använda Back on Track
  Back on Tracks produkter, med Welltex-teknologi, ska introduceras gradvis för att vänja kroppen vid effekten. Rekommendationen säger max 4 timmar/dag under de 2-3 första dagarna, och sedan successivt öka användningstiden med en timme i taget.  När introduktionsperioden är över bör produkterna användas minst 8 timmar per dygn, och gärna längre. Det kan ta upp till 10-20 användningsdagar innan maximalt resultat uppnås.

  Skulle du däremot uppleva att effekten börjar avta, kan det vara bra att ta en paus från produkten. Efter neutraliseringsperioden kan du börja om och återintroducera produkten på nytt.

  Produkterna används med fördel i direkt kontakt med huden, men är även verksamma med ett tunt lager tyg under. De kan även användas under både vila och aktivitet - men bäst effekt uppnås under aktivitet, i och med en högre kroppstemeratur och på så vi starkare värmereflektion.

  Använd tillsammans med liniment eller liknande med egen bedömning, effekten kan förstärkas vid samtidig användning.

  Tänk på att
  En ökad blodgenomströmning, i vissa fall, kan ha en effekt som upplevs retande eller ömmande. Reaktionen är helt individuell och alla upplever effekten på olika vis, men det är således något som är bra att veta om för att, vid behov, kunna uppmärksamma.

  Den initiala reaktionen kan uppstå redan efter någon timmes användning. Om man upplever obehag bör inte produkten användas mer samma dag, istället kan man testa att introducera produkten mer gradvis de följande dagarna.

  Använd produkten endast enligt instruktionerna och rådgör med läkare om symptom kvarstår. Om du genomgår en sjukdomsbehandling, rådfråga gärna din läkare om du är osäker på hur produkten påverkar din behandling.

  Använd ej under graviditet eller dräktighet.

  Skötselråd
  Produkten bör hållas ren för maximal effekt. Mineralerna som ger effekten är invävda i materialet och kan inte tvättas eller nötas bort. Följ alltid tvättanvisningarna som står på etiketten till produkten.

  Maskintvätt 40°C, skontvätt. Använd vanligt tvättmedel. Tvätta ej med blekmedel eller sköljmedel. Ej kemtvätt. Stryk ej. Låt lufttorka, torktumlas ej.

  Material
  Ytterhölje av polyester, med en fyllning av SBR och band av polypropylen.

  Innerpadd, med Welltex®-teknologi, av polypropylen, fyllning av polyester.

  Artikelnummer:
  20339001NA

  Storleksguide
  Denna storleksguide är en vägledning i rätt riktning mot rätt storlek. Observera att varje häst är unik och att det bästa är att testa stallbandagen för att hitta den optimala passformen.

  För att följa storleksguiden behöver du se till att din häst står avslappnad på alla fyra. Mät sedan omkretsen kring din hästs ben, under framknät, samt höjden på senan, samt höjden på skenbenet, inklusive kota, enligt bilden nedan.

  A avser skenbenets omkrets, B avser höjden på senan och C avser stallbandagens totala höjd, mätt på benets baksida.

  StorlekBC
  S17-21 cm17-20 cm28 cm
  M20-24 cm21-24 cm32,5 cm
  L23-27 cm25-28 cm37 cm
  XL26-30 cm29-32 cm41,5 cm

 • Om tillverkaren
 • Omdömen
Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se