Hundnättäcke Svart
Hundnättäcke Svart
Hundnättäcke Svart
Hundnättäcke Svart
Hundnättäcke Svart i gruppen Hund / Hundtäcken & Hundtröjor hos Horseonline AB (32180029Sv_r)

Back on Track

Hundnättäcke Svart

Mångsidigt och flexibelt multi-täcke som fungerar lika bra att använda utomhus under sommaren som inomhus under höst och vintern.Läs mer

Erbjudande

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
 • Öppet köp i 60 dagar
 • Fri frakt över 799 kr*
 • Fri retur
 • Beskrivning
 • Hundnättäcket från Back On Track är ett riktigt mångsidigt och flexibelt multi-täcke som fungerar lika bra att använda utomhus under sommaren som inomhus under höst och vintern - eller under ett annat täcke. Back On Tracks Welltex®-teknologi i tyget bidrar till att öka blodcirkulationen, något som i många fall kan lindra besvär som stelhet, ledinflammation och olika typer av förslitningar. Nättäcket passar även perfekt att använda före och efter aktivitet för att ge hunden de absolut bästa möjligheterna till prestation och återhämtning.

  Hundnättäcket är enkelt att justera fär att få en optimal passform för varje hund och är dessutom utrustat med praktiska reflexer på båda sidor för ökad synlighet och säkerhet. Dragkedja bak för hundar med hög svans. I storlekarna 37 och uppåt har täcket dubbla bogveck, vilket gör att det passar även den lilla hunden med grövre benstomme.

  Mät hunden från koppelögla till svans för att välja rätt storlek.

  • Welltex-teknolgi
  • Kan lindra besvär som stelhet, ledinflammation och förslitningar
  • Luftigt, mjukt och smidigt hundnättäcke
  • Justerbart vid mage, bröst och krage


  Welltex®
  Welltex®-teknologins unika sammansättning av naturliga mineraler fångar upp kroppsvärme och omvandlar den till långvågig infraröd energi, som sedan reflekteras tillbaka till hud, leder och muskler. Den infraröda energin är känd för sin förmåga att främja blodcirkulationen, och kan därför vara hjälpsamt under återhämtning från skador, vid förslitningar, inflammationer eller spända muskler.

  Börja använda Back on Track
  Back on Tracks produkter, med Welltex-teknologi, ska introduceras gradvis för att vänja kroppen vid effekten. Rekommendationen säger max 4 timmar/dag under de 2-3 första dagarna, och sedan successivt öka användningstiden med en timme i taget. När introduktionsperioden är över bör produkterna användas minst 8 timmar per dygn, och gärna längre. Det kan ta upp till 10-20 användningsdagar innan maximalt resultat uppnås.

  Skulle du däremot uppleva att effekten börjar avta, kan det vara bra att ta en paus från produkten. Efter neutraliseringsperioden kan du börja om och återintroducera produkten på nytt.

  Produkterna används med fördel i direkt kontakt med huden, men är även verksamma med ett tunt lager tyg under. De kan även användas under både vila och aktivitet - men bäst effekt uppnås under aktivitet, i och med en högre kroppstemeratur och på så vi starkare värmereflektion.

  Använd tillsammans med liniment eller liknande med egen bedömning, effekten kan förstärkas vid samtidig användning.

  Tänk på att
  En ökad blodgenomströmning, i vissa fall, kan ha en effekt som upplevs retande eller ömmande. Reaktionen är helt individuell och alla upplever effekten på olika vis, men det är således något som är bra att veta om för att, vid behov, kunna uppmärksamma.

  Den initiala reaktionen kan uppstå redan efter någon timmes användning. Om man upplever obehag bör inte produkten användas mer samma dag, istället kan man testa att introducera produkten mer gradvis de följande dagarna.

  Använd produkten endast enligt instruktionerna och rådgör med läkare om symptom kvarstår. Om du genomgår en sjukdomsbehandling, rådfråga gärna din läkare om du är osäker på hur produkten påverkar din behandling.

  Använd ej under graviditet eller dräktighet.

  Artikelnummer:
  32180029Sv_r
 • Om tillverkaren
 • Under åren har Back On Track gjort sig ett allt större namn inom ridsporten och har produkter som är omtyckta av såväl häst och hund som ryttare och människor i stort. Back On Track bildades i Sverige för dryga 20 år sedan och är kända för Welltex-materialet, en keramisk textil som reflekterar kroppens värme och ökar blodcirkulationen, något som lindrar värk och kan hjälpa till att luckra upp muskelspänningar. Särskild uppmärksamhet har de även fått för sina MIPS-hjälmar som skyddar mot roterande fall på ett sätt en vanlig hjälm inte gör. EQ-modellerna har vunnit flera tester och utsetts till den säkraste hjälmen på marknaden vid flera tillfällen.
 • Omdömen
Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se