Hästsalva Zink Balm 00.03
Hästsalva Zink Balm 00.03
Hästsalva Zink Balm 00.03
Hästsalva Zink Balm 00.03
Hästsalva Zink Balm 00.03
Hästsalva Zink Balm 00.03
Hästsalva Zink Balm 00.03
Hästsalva Zink Balm 00.03 i gruppen Skötsel & Vård / Sårvård & Salvor / Mugg hos Horseonline AB (181801)

Fair Horse Care

Hästsalva Zink Balm 00.03

Fair Horse Cares Zink Balm är en högkvalitativ universalsalva som kan användas till det mesta - oavsett om det gäller klåda och irritation, sårskador, mugg eller om du helt enkelt bara är på jakt efter ett effektivt skydd mot solens starka strålar!Läs mer

Erbjudande

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
 • Öppet köp i 60 dagar
 • Fri frakt över 799 kr*
 • Fri retur
 • Beskrivning
 • Fair Horse Cares Zink Balm är en högkvalitativ universalsalva, innehållande nanopartikelfri zink, som kan användas till det mesta - oavsett om det gäller klåda och irritation, icke-infekterade sårskador, för att förebygga mugg eller om du helt enkelt bara är på jakt efter ett effektivt skydd mot solens starka strålar!

  Zinksalvans unika sammansättning består bland annat av gurkörtsolja och kamomill, vilket ger en återställande och lugnande effekt, samt vegansk lanolin som främjar läkningsprocessen samtidigt som det skadade området balanceras upp.

  Zink Balm lägger sig som en skyddande hinna över ytan som behöver behandlas, utan att på något sätt stänga in eller försämra lufttilförseln till det aktuella området. Kommer i en stilren, minimalistiskt designad förpackning.

  Tävlingskarens

  • Tävling i Sverige samt för tävlingar som lyder under NEMAC - 0h karens, karensfritt
   NEMACs (Nordic Equine Medication and Anti-doping Committee) karenslista inkluderar Svenska Ridsportförbundet (SvRF), Svensk Galopp (SG), Svensk Travsport (ST) och Svenska lslandshästförbundet (SIF) samt Det Norske Travselskap (DNT), Norsk Jockeyklub (NJ), Dansk Travsports Centralforbund (DTC) och Dansk Galop (DG).
  • FEI - 0h karens, karensfritt


  Tänk på att
  En ny produkt bör alltid appliceras på ett litet område först, för att testa om hästen är överkänslig mot några ingredienser i produkten. Vi rekommenderar att detta görs minst 24 timmar före full användning.

  Tillverkning & råvaror
  Fair Horse Care, vars fabrik ligger i SKåne, Sverige, utmärker sig genom att ha en tydlig inriktning på att leverera produkter av absolut högsta kvalitet samtidigt som de aktivt integrerar såväl hållbarhet som miljöfrågor i varje steg av sin verksamhet - från urval av råmaterial till färdiga produker och deras förpackningar.

  Artikelnummer:
  181801
 • Om tillverkaren
 • Fair Horse Care är ett svenskt bolag med tillverkning av hästvårdsprodukter enligt ett nutida tänk. Deras mål är att erbjuda ett hållbart och ansvarsfullt alternativ till dagens utbud på marknaden. Detta vill de åstadkomma genom ett högkvalitativt sortiment med etiskt producerade, miljövänliga produkter som både uppfyller ditt, din hästs och planetens behov.

 • Omdömen
Logga in
Choose country
Change country
Continue to horseonline.se