Cavalleria Toscana

Eleganta ridkläder

På relativt kort tid har det italienska varumärket Cavalleria Toscana gjort sig kända som ett kvalitetsmärke på ridsportmarknaden. Med sina väldesignade och genomtänkta ridkläder har Cavalleria Toscana lyckats nå en perfekt balans genom att kombinera funktion, ny teknik och trendigt mode.
Läs mer
Allt för att den engagerade ryttaren ska kunna bära snygga ridkläder, som sitter bra och framförallt bidrar till en bättre prestation under de viktiga ögonblicken.

Kavajer & ridbyxor med perfekt passform

Välsittande kavajer med suverän följsamhet och andningsförmåga, med material som håller formen och till och med har inbyggt ryggskydd är ett exempel på framgångsrikt uppfinnande. Ett annat framgångsrikt område är de otroligt uppskattade ridbyxorna, som genom smart användande tekniskt material ger generöst med rörelsefrihet och formar sig snyggt och bekvämt efter kroppen samtidigt som de ser riktigt eleganta ut. Kavajerna i sig har varit lätta att känna igen på tävlingsbanorna med den karakteristiska loggan på armen. De används, precis som ridbyxorna, av ryttare på alla nivåer!

Elegants + sport = Cavalleria Toscana

Med ambitionen att skapa en produkt som förenar elegans med just sport grundades år 2008 Cavalleria Toscana. Med denna ambition växte företaget och positionerade sig som ett av det mest eleganta varumärkena inom ridsportmode. Typiskt för varumärket är mixen av olika material, både teknik och utseende, som ger ett plagg som hjälper ryttaren att fokusera på prestationen utan att behöva kompromissa med stilen. Detta slår tydligt igenom i hela produktutbudet, från den enklaste keps till de mest avancerade kavajerna och ridbyxorna!

Idag ser vi kända ryttare som bland annat Marcus Ehning, Rolf-Göran Bengtsson, Lorenzo De luca, Scott Brash, Patrik Kittel, Cathrine Dufour, och Steffen Peters bära de funktionella och modemedvetna sportplaggen från Cavalleria Toscana.
Stäng
Filtrera Filtrera
Kategorier
Häst Ryttare
Storlek
34 36 38 40 42 44 Full Large Medium Small X-Small
Färg
Beige Blå Svart
Artikel 1-6 av 6
Ridbyxor New Grip Beige
Cavalleria Toscana
2299 kr
Tävlingskavaj GP Marinblå
Cavalleria Toscana
4599 kr
Schabrak Rhombi Svart
Cavalleria Toscana
1299 kr
Polo L/S Svart
Cavalleria Toscana
1679 kr
Ridbyxor New Grip Marinblå
Cavalleria Toscana
2299 kr
Schabrak Rhombi Marinblå
Cavalleria Toscana
1299 kr
Logga in