Cavalor

Supplements/fodertillskott

Cavalor har under lång tid supportat ridsporten med ett stort engagemang och hjälpt åtskilliga hästar med team att nå sin fulla potential och få ut maximalt av både träning, tävling och återhämtning. Till detta erbjuds också ett bra utbud av produkter som vårdar allt från sår på hästen till lädervarorna i sadelkammaren.
Läs mer
Cavalor har en modern struktur och tillskotten är kategoriserade för att göra det tydligt vad de är för, exempelvis om det är för muskler, nervositet, leder och så vidare. Detta gör det enkelt att hitta rätt och välja just det tillskottet som passar den specifika individen, inför en specifik situation.

Fodertillskott för häst från Cavalor

Fodertillskotten är ändå det som tydligast förknippas med Cavalor och är ett perfekt komplement till det vanliga fodret för dagens sporthästar. I sortimentet finns en rad olika tillskott, alla med ett visst syfte. Populära kategorier är bland annat muskler,leder, hovar, mage & matsmältning, prestation och nervositet. Inom de flesta kategorier finns flera olika alternativ att välja mellan, en styrka med Cavalor som gör att det är lättare att hitta en lösning på just den utmaning man har.

Hud och lädervård

Även om de flesta förmodligen förknippar Cavalor med just fodertillskott, så finns det ett brett utbud av olika produkter inom hudvård, sårvård och lädervård. Ordet “Supplements” sammanfattar det på ett bra sätt, de där extra tillbehören som gör den stora skillnaden, allt ifrån bra sårvård som hindrar infektioner, till djuprengörande lädertvål som ser till att din viktigaste utrustning håller i längden. För att lyckas hela vägen så behöver allt stämma och de bästa förutsättningarna finnas på plat och det är precis här Cavalor kan vara en viktig del för att ge häst och ryttare de förutsättningar som krävs för att prestera optimalt.

Om Cavalor

Cavalor skapades redan 1989 av Peter Bollen och kom de kommande två årtiondena att bli ett av de absolut största varumärkena i världen på foder och tillskott för sporthästar. Redan då var fokus kring kvalité och det är något som har genomsyrat bolaget ända sedan dess, i allt från produkter till kommunikation. Cavalor används idag av några av världens absolut bästa sporthästar lika väl som att det finns i mängder av stall världen över.
Stäng
Filtrera Filtrera
Kategorier
Häst Stall
Artikel 1-20 av 20
Dry Feet
Cavalor
199 kr
Bronchix flytande 1 L
549 kr
Läderbalsam Shine
109 kr
SoZen 0.4kg
Cavalor
649 kr
Emergency 911 6 x 60g
1499 kr
Freebute Paste 6 x 60g
749 kr
Muscle Force
Cavalor
fr. 899 kr
Calm 800 g
Cavalor
529 kr
Kick Up 1L
Cavalor
799 kr
Hoof Aid Special 5 kg
849 kr
Digest Aid 800g
Cavalor
499 kr
Take It Easy 60g x 6 sprutor
1079 kr
Energy Boost 6 x 60 ml
599 kr
Muscle fit 2 kg
Cavalor
1459 kr
Derma spray 250ml
229 kr
Lurax 200 ml
Cavalor
319 kr
Electrolyte balance 800g
329 kr
FreeBute gel, 200 ml
279 kr
Podoguard Hovolja 500ml
249 kr
Lädertvål 500 ml
199 kr
Logga in