Covalliero

Covalliero är ett väletablerat varumärke inom ridsporten. Deras sortiment erbjuder artiklar för såväl häst som ryttare. De ser sig själva vara en perfekt symbios mellan funktion, design och prisvärdhet, vilket yttrar sig tydligt i den färdiga produkten, det oslagbara priset och kundnöjdheten.
Läs mer

Historien bakom Covalliero

Covalliero är ett varumärke under familjeföretaget, Albert Kerbl GmbH, som är ett tyskt bolag, inriktat på produkter för husdjur, lantbruksdjur och hästar.

Albert Kerbl GmbH grundades redan år 1962, på en liten bondgård i Felizenzell, Tyskland. Alberts far, Isodor Kerbl, var expert på att hjälpa kor genom riskerna som kalvning innebär och hans verktyg, HK kalvförlösare, blev den första byggstenen till företagets framgångssaga.

Ridkläder och hästutrustning av världsklass

Kerbls ben inom hästsport har funnits sedan 2005, då de grundade varumärket Covalliero. År 2020 förvärvade de dessutom det marknadsledande varumärket, Bucas, som är världskända för sina oslagbara hästtäcken.

I Covallieros utbud kan du hitta allt från en teknisk ridjacka till ridbyxor utvecklade av världsstjärnor inom ridsporten. De har också bland annat tävlingskavajer till oslagbara priser och snygga schabrak för såväl hoppning som dressyr, bara för att nämna några delar av deras breda sortiment.

Covallieros vision inom ridsporten

Som ett familjeföretag vill Kerbl att den ovillkorliga pålitligheten och varma känslan ska förmedlas till slutkunden. Du ska känna dig trygg i att produkterna från Covalliero är framtagna av specialister inom hästsport, för djurälskare, med fokus på kvalité i världsklass och extremt attraktiva priser. Alla beslut de fattar i sin skapandeprocess är baserade på ledorden; hållbarhet, tillförlitlighet och professionalism. Med dessa ledord i ryggen och fokuset på bästa kvalité och pris, är Covallieros vision att bli förstahandsvalet för alla hästintresserade i Europa inom en snar framtid.

Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Kategorier
Hästutrustning Ridkläder
Storlek
10 140 146 152 158 164 170 176 32 34 36 38 40 42 44 46 6 7 8 9 Full Large Medium Ponny Small X-full X-Large X-Small XX-Large XX-Small
Färg
Blå Grå Grön Svart Vit
Dam/Barn/Herr
Barn Dam Herr Unisex
Visa produkter
Artikel 1-32 av 36
Ridhandskar Gloria Svart
149 kr
Ridbyxor Bali Marinblå
679 kr
Ridväst Quiltad Svart
429 kr
Ridhandskar Gloria Vit
149 kr
Regnkappa Marinblå
999 kr
Ridjacka Jr Quiltad Svart
469 kr
Fleecejacka Marinblå
369 kr
Ridbyxor Bali Grå
679 kr
Ridjacka Active Marinblå
389 kr
Ridjacka Quiltad Svart
519 kr
Ridbyxor Jr Bali Grå
629 kr
Tävlingstopp Goldana Vit
349 kr
Ridväst Jr Quiltad Svart
379 kr
Piké Herr Grå
Covalliero
349 kr
Vindjacka Herr Marinblå
599 kr
Logga in