Enique


Enique logotype

Värdesätter du ridkläder med modern design såväl som funktion, då är Enique varumärket för dig. Med inspiration från mode inom fitnessbranschen och anpassning för vår krävande miljö inom ridsporten, kan du vara säker på att Enique ger dig ridkläder som hjälper dig prestera på topp, oavsett om det gäller träning på hemmaplan eller tävling på högsta nivå.
Läs mer

Historien bakom Eniques moderna ridkläder

Enique är ett svenskt varumärke, grundat år 2021, med missionen att berika marknaden med sportiga ridkläder lämpade för den aktiva ryttaren. Sortimentet fyller ett hålrum genom att lämna gammalmodigheter bakom sig och ta utbudet av ridkläder in i nutiden. Eniques sortiment är modernt och tekniskt, med högt fokus på funktion och har en sportig design som passar den fartfyllda sporten.

Prestationskläder för ridning

Ridsportsmarknaden har släpat efter i utvecklingen och riktigt sportiga ridkläder, både vad gäller funktion och design, har saknats på hyllorna medan andra segment inom sport såväl som fritid och friluftsliv utvecklas konstant. Ridkläderna från Enique är därför designade med inspiration från fitnessbranschen, men anpassade för ridsporten.

Både ridbyxor och ridtröjor, samt övriga artiklar från Enique, är optimerade för prestation. De har oslagbar komfort, med sömmar placerade med precision för att undvika obehag och skav, mjuka materialval med hög andningsförmåga och fuktavledande egenskaper, samt fyrvägsstretch som erbjuder maximal passform och rörelsefrihet.

Allting är noga uttänkt för att öka din prestation, ingenting lämnas åt slumpen. Tekniska detaljer som till exempel meshpaneler i armhålan på en tröja, för att ombesörja god luftcirkulation där du behöver det som mest, eller noga testat silikon, för absolut bästa grepp i sadeln, är en självklarhet.

Kvalitativa & prisvärda ridkläder

Eniques ridkläder håller högsta kvalité. De är väl testade, under månaders tid, både vad gäller hållbarhet, funktion, passform och design, innan de lanseras på marknaden för dig som kund. Några exempel på hur kvalitén framträder är plaggens höga beständighet mot noppor, ridbyxornas slitstarka grepp, förmågan att behålla sin passform, efter likväl många ridpass som tvättar, samt att de inte upplevs genomskinliga.

Allt detta och mycket mer erbjuder Enique till ett mycket förmånligt pris, då det bästa inte kan klassas som bäst om det inte är det avseende alla punkter i konsumentens öga.

Eniques unika ridkläder

Bortsett från alla Eniques tekniska fördelar har de också satsat på ett unikt utseende. Glöm standarder från förra årsskiftet, med gammal stil och avsaknad av funktion. Eniques moderna ridkläder ger sporten vad den har saknat – sportiga ridkläder anpassade för ryttaren. Looken är enkel och stilren men bjuder på unika och kaxiga detaljer som går hand i hand med den energi ridsporten har idag.

Stäng
Artikel 1-11 av 11
Ridtights Signature FG Svart
30
629 kr 899 kr
Ridtights Classic Vit
30
909 kr 1299 kr
Ridtights Signature FG Marinblå
30
629 kr 899 kr
Ridtights Signature HG Marinblå
30
629 kr 899 kr
Ziptröja 1/4 Training Marinblå
30
419 kr 599 kr
Ziptröja 1/4 Training Svart
30
419 kr 599 kr
T-Shirt Everyday Mörkgrå
70
105 kr 349 kr
Ridtights Classic Beige
30
909 kr 1299 kr
Ridtights Classic Svart
30
909 kr 1299 kr
Ridtights Signature HG Svart
30
629 kr 899 kr
Ziptröja 1/4 Training Mörkgrå
30
419 kr 599 kr
Logga in
Choose country
Change country
Continue to horseonline.se