Equiline

Equiline schabrak och huvor

Italienska Equiline är ett välkänt varumärke med fokus på design, tidlös elegans och teknologi. I Sverige är de kanske mest kända för sina fantastiska schabrak som är utformade med en perfekt passform för att ligga bra på hästen och undvika tryck på hästens manke och ryggrad.
Läs mer
Schabraken som både har stötdämpande egenskaper och god andningsförmåga har Equiline verkligen lyckats med då det blivit en omåttligt populär produkt. Många använder också huva och vill gärna matcha sin outfit så att ekipaget får en enhetlig och stilig look. Equiline har självklart tagit fram ett matchande sortiment med huvor till schabraken. Bland huvorna så är modellen soundless med sina vadderade öron en riktig storsäljare. Den stänger ute och dämpar ljud på ett bra sätt, perfekt för oroliga hästar på tävling eller andra platser där det förekommer mycket ljud.

Ridbyxor och ridkläder från Equiline

Allt oftare ser man Equilines ridbyxor på tävlingsbanan, och med den diskreta men ändå tydliga triangelformade loggan på benen så är de svåra att missa. Och det är ingen slump att så många väljer ridbyxor från Equiline. Passform, komfort och kvalitet är bara några ord som förknippas med dessa ridbyxor, till det kan vi lägga en riktigt bra skoning, antingen med gripmaterial eller klassisk tygskoning. Med andra ord, fantastiska ridbyxor av riktigt hög kvalitet som du inte kommer vilja vara utan. Vi kan också presentera övriga ridkläder som ridjackor, västar, pikétröjor och strumpor från Equiline. Till tävlingen har du tävlingskavajer, skjortor och slipsar, för dig som prioriterar kvalitet.

Lindor och andra tillbehör från Equiline

Equiline har också ett brett utbud av lindor, paddar och andra tillbehör som älskas av ryttare och hästskötare världen över. Ända sedan 80-talet har det italienska varumärket utvecklat produkter för ridsporten. Equiline visar upp sitt fantastiska italienska skrädderi i kombination med hög teknologi och innovativa högpresterande material både för träning, tävling och lifestyle. Genomgående för alla är fokus på riktigt god kvalitet och genomtänkt design både för syns skull men också för högsta komfort. Bland tillbehören så är stövelväskan ett tips från oss på Horseonline.se, den är otroligt snygg och och också ett hjälmfack så att du har allt på ett ställe och skyddar utrustningen väl när den inte används.
Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Kategorier
Hästutrustning Ridkläder Skor, Stövlar & Chaps Flugskydd
Storlek
10 11 12 128 13 134 14 140 146 15 152 158 164 170 32 34 35 36 37 38 39 40 41 42 44 8 9 Cob Full Large Medium OneSize Ponny Small X-Large X-Small XX-Large
Färg
Beige Blå Brons Brun Grå Grön Gul Guld Lila Orange Rosa Röd Silver Svart Vit
Visa produkter
Artikel 1-32 av 98
Ridleggings Cairk Blå
40
689 kr 1149 kr
Flughuva Kim F.S Svart
529 kr
Huva E-logga Svart
749 kr
Ridbyxor Caleitef Blå
40
1739 kr 2899 kr
Polotröja Camilc Blå
40
521 kr 869 kr
Benson Flugmask Svart
699 kr
Huva E-logga Marin
689 kr
Ridbyxor Emma Junior Full Grip Marinblå
30
1119 kr 1599 kr
Logga in