Eskadron

Hästutrustning i fokus

Eskadron har redan sedan starten prioriterat riktigt bra utrustning till just hästen. De gjorde sig tidigt ett namn när de slog sig in på flera marknader runt om i världen med sina färgstarka kollektioner med schabrak, matchande benlindor, täcken och huvor.
Läs mer
Den biten är aktuell än idag, tillsammans med funktionella och slitstarka benskydd, boots och dressyrskydd som används av ryttare på alla olika nivåer. På senare år har även vissa kollektioner till ryttare börjat smyga sig in, något som vi kommer se mer av framöver!

Slitstarka och funktionella benskydd

Benskydden från Eskadron har fått en extra plats i många ryttares hjärtan och dess funktionella design kombineras på ett utmärkt sätt med hög komfort för hästen. De tillverkas i en hel del olika material, men de allra flesta har en insida av neopren, som har den stora fördelen att det är både lätt och tvätta och formar sig bra efter hästens ben. Förutom mer klassiska benskydd så finns det även ett bra sortiments av olika boots och även unghästskydd som, lite som det låter, är gjorda för att vara godkända för tävling med unghäst.

Matchande kollektioner

Att grimma, schabrak, täcke med mera ska matcha och gå att köpa i limiterade kollektioner har länge varit en viktig del av affärsidén kring Eskadron. De kollektionerna som är populärast i Sverige är Classic Sport och framför allt Heritage som känns igen på elegant mönster och klassiska designer. Dessa kommer ut två gånger per år med lite mellanrum och varje kollektion har sin unika identitet. Allt passar med allt inom varje kollektion och när den är slut så görs den inte igen, något som många ryttare uppskattar då man själv kan få ett unikt uttryck som inte alla har, till skillnad från mycket annat.

En nygammal favorit

Eskadron som vi känner det idag tog sin början runt tidigt 90-tal då Bugatti Fashion tog över Pikeur. I samband med detta så slogs man samman med just Eskadron som tillverkade hästutrustning, därav att de två varumärkena ofta nämns tillsammans. I samband med att Bugatti Fashion började driva de båda så har ett stort fokus legat på att utveckla och fortsätta vara aktuella genom innovation och lyhördhet mot ryttarens och hästens behov. Idag används de populära produkterna av världsstjärnor som Ludger Beerbaum, Marco Kutscher, Meredith Michaels-Beerbaum och många fler!
Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Kategorier
Hund Hästutrustning Ridkläder Hästtäcken Skötsel & vård
Storlek
Cob Full Large Medium OneSize Ponny Small X-full X-Large X-Small XX-Large
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Lila Orange Rosa Röd Silver Svart Vit
Visa produkter
Artikel 1-32 av 152
Grimma Glossy Fauxfur Heritage Taupe
20
295 kr 369 kr
Grimma Pin Buckle Heritage Marinblå
20
295 kr 369 kr
Svettäcke Polarfleece Heritage Marinblå
20
1319 kr 1649 kr
Damasker Glitter Mesh Heritage Sea Salt
20
479 kr 599 kr
Hundtäcke Softshell Heritage Marinblå
20
255 kr 319 kr
Hundtäcke Softshell Heritage Sea Salt
20
fr. 255 kr fr. 319 kr
Schabrak Bomull Svart
399 kr
T-Shirt Reflexx Svart
50
215 kr 429 kr
Fleecetäcke Stamped Heritage Sea Salt
20
839 kr 1049 kr
Damasker Mesh Fauxfur Röd
30
384 kr 549 kr
Ländtäcke Polarfleece Heritage Marinblå
20
1039 kr 1299 kr
Fleecetäcke Stamped Marinblå
30
769 kr 1099 kr
Sadelpad Fauxfur
Eskadron
819 kr
Boots Pikosoft Svart
379 kr
Schabrak Cotton Fossil
449 kr
Boots Fårskinn Vit
629 kr
Herrpiké Reflexx Svart
50
215 kr 429 kr
Mössa Knit Fanatics Taupe
20
207 kr 259 kr
Logga in