•  Fri frakt över 499 kr
  •  Fria returer
  •  Köp nu, betala senare

Freejump - Stigbyglar och Stigläder

Freejump har blivit oerhört kända för sina stigbyglar som syns på så gott som varje tävling och i de flesta stall, även deras stigläder blir vanligare och vanligare. Modellerna Soft Up från Freejump kombinerar säkerhet med design. Säkerhet genom den yttre skänkeln som löser ut vid ett fall, eller så åker foten ur uppåt då den är mycket flexibel. Designen talar för sig själv, definitivt de snyggaste stigbyglarna på marknaden. Freejumps stigläder ser till att du kommer nära hästen med din skänkel och har en smidig ögla där du hakar fast stigbyglarna. Freejumps stigläder rekommenderas inte på sadlar av kalvskinn, då de är betydligt ömtåligare i lädret.

Soft Up Pro, Lite eller Premium

Freejump stigbyglar kommer i tre grundmodeller; Soft Up Lite, Soft Up Pro och Soft Up Premium. Soft Up Lite är för dig som har skostorlek 39 eller mindre, detta på grund av att säkerheten är baserad på ryttarens skostorlek och längd på skenben. Soft Up Lite har inte längre någon viktgräns, det var den tidigare modellen som slutade tillverkas i början på 2016 som hade detta. Soft Up Pro är modellen där allt startade, fantastiskt snygg och kommer i många färger, passar dig med skostorlek över 39. Till sist har vi Soft Up Premium, samma design och funktion som Soft Up Pro men med en kromad silverfärgad yttre skänkel och ser verkligen premium ut.

Schabrak & tillbehör från Freejump

Även om stigbyglar och stigläder är det populäraste i Freejumps sortiment så hittar ni även schabrak, skor, chaps och tillbehör. Skor och chaps har blivit mer och mer populära med hög komfort och suverän funktionalitet. Schabraken kommer i olika färger med den snygga Freejump-loggan som matchar de olika schabrakens kantband.

Läs mer
Varumärke
Sortering
Filtrera / Sortera
  • Varumärke
  • Sortering
Produkter
Information