Kep

Moderna & säkra ridhjälmar

Kep Italia grundades 2007 med ambitionen att erbjuda den bästa ridhjälmen i världen, som kombinerar det bästa inom design, teknologi, material och säkerhet. Vi kan skriva under på att dom lyckats. Man kan se de stilfulla hjälmarna på ryttare världen över, från hobbyryttare till världselit. Italienska varumärken brukar vara kända för stil och elegans och Kep har verkligen slagit igenom designmässigt, men har absolut inte tummat på säkerheten för den sakens skull. Allt material och alla detaljer till hjälmarna tillverkas i Italien och de genomgår regelbundna säkerhetstester innan de släpps på marknaden som garanterar att de uppfyller de hårda säkerhetskraven. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av ridhjälmar från Kep här på Horseonline.
Läs mer

Ridhjälmar med fokus på design och komfort

Kep Italia är kända för sina exklusiva hjälmar som går att få i ett oändligt antal utföranden. Varje hjälm är tillverkad med stor omsorg, allt för att du som ryttare ska få en hjälm som är både säker och stilfull. Sortimentet är enormt brett, från helt enfärgade och stilrena hjälmar till hjälmar med glitter, swarovski, ormskinnslook och mycket mer. Det finns med andra ord en stil för alla, oavsett om du är ute efter ett diskret eller ett mer uttrycksfullt utseende. Hjälmarna är dessutom extremt komfortabla, lätta och välventilerade. Med Keps patenterade “Air Control System” kan du själv reglera ventilationen i hjälmen genom det lilla reglaget i gridden fram på hjälmen.

Flexibel storlek med innerpad

Hjälmarna kommer i två olika storlekar på det yttre skalet, medium eller large. Till det så väljer man storleken på sin innerpad, från storlek 51-62. Innerpad i storlek 51-58 används till mediumskalet och innerpad i storlek 59-62 används till largeskalet. På så vis är det väldigt enkelt att justera storleken på sin hjälm - du använder samma ytterskal men kan beställa olika paddar och därmed få hjälmen i olika storlekar beroende på innerpadden. Innerpadden går dessutom att tvätta i maskin i 30 grader, väldigt enkelt och smidigt för att hålla hjälmen fräsch. Det går även att välja rund eller oval form på hjälmen, där rund är den allra vanligaste i Europa och den vi rekommenderar om man är osäker på vilken man har. Skulle det vara så att den inte passar så får du byta till rätt form kostnadsfritt genom att vi skickar dig en retursedel för den gamla.
Säkerheten är viktigast
Kep har som sagt inte tummat på säkerheten någonstans, alla hjälmarna är VG1-godkända och Kep är ensamma i världen om att inneha fem olika internationella säkerhetscertifikat för ridhjälmar. Hakbandet är tillverkat med Keps patenterade fempunktsfäste vilket gör att hjälmen inte kan åka framåt på huvudet. På Kep Italias webbplats kan du läsa mer om säkerhetsmärkningarna och vilka tester som utförs på hjälmarna.

De fem säkerhetsmärkningar eller standarder som alla hjälmar från Kep uppfyller:
  • VG1
  • ASTM F1163/2015
  • CE
  • IC MARK (INSPEC International)
  • SEI (Safety Equipment Institute)

På Kep Italias webbplats kan du läsa mer om säkerhetsmärkningarna och alla tester som utförs på hjälmarna.
Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Kategorier
Ridutrustning Julklappstips
Storlek
51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 OneSize
Färg
Blå Brun Grå Roséguld Silver Svart
Visa produkter
Artikel 1-30 av 30
Logga in