Lamicell

Det belgiska varumärket Lamicell har funnits på marknaden i över 20 år och tagit fram produkter för alla typer av ryttare, hästar och olika discipliner inom sporten. Man ser ofta Lamicell som sponsor på världsryttare och vid stora evenemang. Det professionella produktutvecklingsteamet arbetar ständigt för att möta behovet hos användarna och man har nära samarbete med ryttare och kuskar på hög nivå. Lamicell vill med sina produkter öka komforten och skapa ett starkt förtroende mellan häst och ryttare, oavsett nivå och disciplin. Ett varumärke till för alla, som erbjuder bra produkter till bra priser.
Läs mer

Benskydd och benlindor från Lamicell

Lamicell har flera olika serier med benskydd och teknikskydd som är populära bland hoppryttare på alla nivåer. Dom är indelade i olika serier som har lite olika utseende och fokus på olika funktioner. Här hittar du bland annat den sportiga serien Elite som erbjuder benskydd, teknikskydd och även unghästskydd för bakbenen. Skydden kännetecknas av ett sportigt utseende med skal gjutet i slagtålig plast och insida i neopren. Du hittar också Lamicells populära benlindor i fleece som har ett brett användningsområde. Mycket prisvärda benlindor i fyrpack som finns i många olika färger.

Unikt snabbtorkande material

Lamicell har utvecklat en patenterad design med små kanaler i neoprenfodret som är anpassad för att absorbera och transportera bort fukt och värme på ett enastående sätt. Resultatet är ett ultralätt material i snabbtorkande neopren som leder bort värme och har exceptionell andasförmåga. Materialet kallas Ventex 22 och återfinns i flera av produkterna som benskydd och sadelgjordar och känns lätt igen då produktnamnet innehåller V22.

Ridhjälmar från Lamicell

Här hittar du också prisvärda ridhjälmar från Lamicell som alla är VG1-godkända. Hjälmarna är väldigt bekväma med sin låga vikt och goda ventilation. En hjälm från Lamicell är bekväm att bära året om, du kan också ta ut innerfodret och tvätta det för att hålla hjälmen fräsch länge. Klicka på respektive produkt för mer information om just den modellen.

Övriga produkter från Lamicell

Det är enkelt att matcha sin utrustning och outfit med Lamicells olika produkter som kommer i många trevliga färger. Här hittar du ridspön, schabrak, huvor och grimskaft som du kan matcha som det passar dig och din övriga utrustning. Det är detaljerna som gör det.
Stäng
Filtrera Filtrera
Kategorier
Häst Ryttare
Storlek
48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 65 Full Large Medium OneSize Ponny Small
Färg
Blå Brun Grå Grön Orange Rosa Röd Svart Vit
Artikel 1-32 av 43
Ridspö Soft Gel Svart
149 kr
Elite Benskydd Front Brun
579 kr
Ridhjälm Ventex Svart
799 kr
Ridspö Soft Gel Rosa
149 kr
V-Diamond Ridhjälm Svart
1599 kr
Benskydd Ponny Sweden
699 kr
Huva Soundless Svart
289 kr
Ridhjälm Ventex Brun
799 kr
Elite Benskydd Sweden
579 kr
Elite Teknikskydd Brun
499 kr
Huva Soundless Brun
289 kr
Elite Benskydd Front Svart
579 kr
Benskydd Youngster Sweden Svart
249 kr
Lamicell Elite Unghästskydd Brun
249 kr
Ridspö Soft Gel Grön
149 kr
Elite Unghästskydd Svart
249 kr
Ridspö Soft Gel Turkos
149 kr
Grimskaft Basic Marinblå
99 kr
Cobra VG1 Ridhjälm Svart
1095 kr
Schabrak Sweden Marinblå
529 kr
Huva Sweden Marinblå
199 kr
Lindor Basic 4-pack Brun
299 kr
Benskydd Bak Sweden
499 kr
Cobra VG1 Ridhjälm Blå
1095 kr
Hjälmväska Svart
339 kr
Ridhjälm Delta Svart
999 kr
Ridhjälm Delta Marinblå
999 kr
Fleecelindor Sweden
319 kr
Grimskaft Basic Svart
99 kr
Lindor Basic 4-pack Grön
299 kr
Ridspö Soft Gel Orange
149 kr
Elite Teknikskydd Svart
499 kr
Logga in