•  Fri frakt över 499 kr
  •  Fria returer
  •  Köp nu, betala senare

LeMieux schabrak hästutrustning

Schabraken är något som verkligen kännetecknar LeMieux och där de sticker ut med en design som är unik, även om fler och fler har valt att kopiera det mest iögonfallande signumet under senare år. Här syftar vi självklart på den karakteristiska förstärkningen vid sadelgjorden som ofta bryter mot schabrakets färg men i enstaka fall även går ton-i-ton. Vanligast är nog ändå läderimitationen där också hur själva schabraket är skuret är en del av den fantastiska designen. LeMieux har en fantastisk bredd och en annan artikel som är oerhört populär är deras benskydd. Dessa kommer i olika standardmodeller samt i kollektioner som varierar utefter säsong och mode. Det gemensamma är ändå den sportiga designen och fokus på funktionen som gör benskydden oerhört bekväma och behagliga för hästen att ha på sig. Även om dessa är de största områdena så har LeMieux en väldig bredd i sortimentet i form av boots, ryttarutrustning, borstar och mycket mer. 

Hoppschabrak & dressyrschabrak i färggranna kollektioner

Egentligen är inte skillnaderna så stora på hopp och dressyrschabrak mer än just modellen. Varje kollektion finns i regel i båda modellerna och funktionerna är i grunden de samma. Något som har ändrats mycket de senare åren är att ryttarna själva vågar ta ut svängarna lite mer och klassiska färger som marinblå eller svart kompletteras nu med skarpare färger. Kollektionerna är något som verkligen ökar i popularitet och genomsyrar ofta mer än bara en enskild artikel eller ett specifikt plagg. Numera ser du det på allt från benlindor till ländtäcke, flughuva till boots. 

Om LeMieux

LeMieux har som varumärke funnits på marknaden i cirka 15 år och grundades av den OS meriterade fälttävlansryttaren Robert LeMieux, tillsammans med hans fru Lisa. Det är beläget nära Southhampton där anläggningen stadigt har växt i takt med att märkets popularitet har skjutit i höjden. Det är idag det tredje största ridsportsmärket i Storbritannien, vilket inte säger lite i ett land med så stort intresse och engagemang för just ridsporten. LeMieux har länge varit känt för att tillhandahålla produkter av hög kvalité i alla led och växer stadigt världen över. Målet har länge varit att skapa utrustning som tål användning varje dag men som också är snyggt och moderiktigt nog att hitta ut på tävlingsbanorna. I Sverige har det funnits i mindre skala under några år men etablerar sig starkt och vi är övertygade om att det kommer växa riktigt fort de kommande åren!

Läs mer
Varumärke
Sortering
Filtrera / Sortera
  • Varumärke
  • Sortering
Produkter
Information