LeMieux

Schabrak & hästutrustning

Schabraken är något som verkligen kännetecknar LeMieux och där de sticker ut med en design som är unik, även om fler och fler har valt att kopiera det mest iögonfallande signumet under senare år.
Läs mer
Här syftar vi självklart på den karakteristiska förstärkningen vid sadelgjorden som ofta bryter mot schabrakets färg men i enstaka fall även går ton-i-ton. Vanligast är nog ändå läderimitationen där också hur själva schabraket är skuret är en del av den fantastiska designen. LeMieux har en fantastisk bredd och en annan artikel som är oerhört populär är deras benskydd. Dessa kommer i olika standardmodeller samt i kollektioner som varierar utefter säsong och mode. Det gemensamma är ändå den sportiga designen och fokus på funktionen som gör benskydden oerhört bekväma och behagliga för hästen att ha på sig. Även om dessa är de största områdena så har LeMieux en väldig bredd i sortimentet i form av boots, ryttarutrustning, borstar och mycket mer.

Hoppschabrak & dressyrschabrak i färggranna kollektioner

Egentligen är inte skillnaderna så stora på hopp och dressyrschabrak mer än just modellen. Varje kollektion finns i regel i båda modellerna och funktionerna är i grunden de samma. Något som har ändrats mycket de senare åren är att ryttarna själva vågar ta ut svängarna lite mer och klassiska färger som marinblå eller svart kompletteras nu med skarpare färger. Kollektionerna är något som verkligen ökar i popularitet och genomsyrar ofta mer än bara en enskild artikel eller ett specifikt plagg. Numera ser du det på allt från benlindor till ländtäcke, flughuva till boots.

Om LeMieux

LeMieux har som varumärke funnits på marknaden i cirka 15 år och grundades av den OS meriterade fälttävlansryttaren Robert LeMieux, tillsammans med hans fru Lisa. Det är beläget nära Southhampton där anläggningen stadigt har växt i takt med att märkets popularitet har skjutit i höjden. Det är idag det tredje största ridsportsmärket i Storbritannien, vilket inte säger lite i ett land med så stort intresse och engagemang för just ridsporten. LeMieux har länge varit känt för att tillhandahålla produkter av hög kvalité i alla led och växer stadigt världen över. Målet har länge varit att skapa utrustning som tål användning varje dag men som också är snyggt och moderiktigt nog att hitta ut på tävlingsbanorna. I Sverige har det funnits i mindre skala under några år men etablerar sig starkt och vi är övertygade om att det kommer växa riktigt fort de kommande åren!
Stäng
Filtrera Filtrera
Kategorier
Häst Ryttare
Storlek
Cob Full Large Medium Ponny Small X-full X-Large X-Small
Färg
Blå Grå Svart Vit
Artikel 1-32 av 61
Benskydd ProSport Mesh Svart
499 kr
Benskydd Front Pro
749 kr
Hästgodis Calming Cookies Original
199 kr
Sadelpad Wither Relief Memory Foam Svart
1319 kr
Bakskydd Pro Svart
749 kr
Loire Dressyrschabrak Svart
899 kr
Active Wear Tights Svart
919 kr
Sadelpad Pro Sorb Svart
829 kr
Sadelpad Wither Relief Memory Foam Grå
1319 kr
Boxgardin Marinblå
629 kr
Benskydd Comfort Impact Responsive Svart
1159 kr
Benpaddar Memory Foam Svart
fr. 219 kr
LeMieux Schabrak ProSport Suede Close Contact Marinblå/Silver
699 kr
Loire Allroundschabrak Grå
899 kr
Dressyrschabrak Carbon Mesh Air Marinblå
799 kr
Benskydd Fleece Svart
619 kr
Schabrak Carbon Air Close Contact Grå
799 kr
Loire Dressyrschabrak Isblå
899 kr
Stallboots Svart
929 kr
Damasker Grafter Svart
339 kr
Hovkrats Jack Hammer Ultimate
189 kr
Flughuva Classic Isblå
419 kr
Bakskydd Impact Responsive Gel Svart
849 kr
Benskydd Front Impact Responsive Gel Svart
999 kr
Benskydd ProSport Support Blå
599 kr
Flugmask Armour Shield Full Mask
379 kr
Hoppspö Gel Grip Marinblå
159 kr
Plughz Horse 10 par
659 kr
Sadelpad Pro Sorb Marinblå
829 kr
Sadelpad X-Grip Silicone Svart
1159 kr
Boots Soft Shell Svart
279 kr
Dressyrskydd Svart
619 kr
Logga in