Parlanti Passion

Parlanti är ett världsledande varumärke inom kategorin ridstövlar. De riktar sig till högpresterande ryttare, och deras handgjorda produkter används bland annat flitigt av flera i ryttarelitens topp tio. Förutom ridstövlar tillverkar dem också ridskor, chaps och kringutrustning av högsta kvalité.

Läs mer

Skräddarsydda ridstövlar från Parlanti Passion

Under ca 30 års tid har Parlantis ridstövlar endast varit tillgängliga genom måttbeställning och specialtillverkning, under namnet Parlanti Roma, men nu finns de eftertraktade och exklusiva, skräddarsydda ridstövlarna, samt kringprodukter så som ridskor och chaps, att köpa i färdiga storlekar under namnet Parlanti Passion. I Parlanti Passions utbud finns bland annat de populära stövlarna Parlanti Passion Miami, Parlanti Passion Miami Lux och Parlanti Passion Dallas Pro, som du finner i vårt sortiment. Dem kommer i en mängd storlekar, höjder och vidder – allt för att du ska kunna hitta den perfekta stöveln för just dig.

Parlanti ridstövlar, chaps och skor – Äkta italienskt hantverk

Alla Parlantis produkter tillverkas i Italien, i deras egen fabrik. Samtliga ridstövlar, chaps, ridskor och andra artiklar är handgjorda, i enlighet med äkta, traditionellt italienskt hantverk. Passionen Parlanti har för skapandet av innovativa produkter av högsta kvalité, likaväl som för hästsporten i sig, genomsyrar hela processen från början till slut, och återspeglas verkligen i det färdiga resultatet som håller högsta klass. Produkterna tas omsorgsfullt fram, baserade på en lång efterforskning och moderna tekniker, tillsammans med traditionellt hantverk och stor erfarenhet.

Det självklara valet för eliten: Parlanti-stövlar

Parlanti riktar sig till ryttareliten och jobbar hela tiden för att ta fram den bästa ridstöveln för den högpresterande ryttaren. De lägger stor vikt vid alla detaljer – stora som små. Ingenting är lämnat åt slumpen. Deras ridstövlar är tekniskt överlägsna med sina enastående, stötdämpande egenskaper, dess otroliga, slanka passform, stabila men trots allt flexibla utformning och sina innovativa komponenter. För att inte nämna den fantastiskt eleganta designen som utstrålar lyx och flärd. Det är därmed kanske inte så konstigt att flera av världens främsta ryttare, ja faktiskt flera ur topp tio i världsrankningen, väljer Parlanti. Även välkända hobbyryttare som Madonna och Meryl Streep använder Parlantis italienska ridstövlar. Det är helt enkelt det självklara valet om du vill ha den bästa ridstöveln.

Mini chaps och långa full chaps av högsta kvalité

Bortsett från sina stövlar, som Parlanti är mest kända för, erbjuder dem också ett exklusivt sortiment av shortchaps likaväl som långa chaps – givetvis av samma höga kvalité och fina hantverk. Både minichapsen och de långa, full length chapsen, kommer i valet av svart eller brunt läder, precis som även stövlarna gör. Deras långa chaps är mycket uppskattade som skydd i stallet, såväl som för optimalt grepp i sadeln, och deras shortchaps kan med fördel kombineras med deras boots, ridsko Z1/L, för ett enhetligt och framför allt ytterst funktionellt resultat.

Stäng
Artikel 1-18 av 18
Minichaps Vitello Svart
Parlanti Passion
1849 kr
Ridstövlar Miami Svart
Parlanti Passion
5449 kr
Skokräm Polish Svart
Parlanti Passion
219 kr
Ridstövlar Miami Lux Svart
Parlanti Passion
5949 kr
Ridskor Z1/L Svart
Parlanti Passion
1699 kr
Ridstövlar Dallas Pro Svart
Parlanti Passion
5699 kr
Chaps Långa Svart
Parlanti Passion
4899 kr
Chaps Långa Brun
Parlanti Passion
4899 kr
Sporremmar Svart
Parlanti Passion
199 kr
Stövelväska Svart
Parlanti Passion
419 kr
Ridstövlar Miami Brun
Parlanti Passion
5449 kr
Sporremmar Svart Lack
Parlanti Passion
199 kr
Sporremmar Brun
Parlanti Passion
199 kr
Ridstrumpor 2-pack Svart
Parlanti Passion
319 kr
Ridstrumpor 2-pack Marinblå
Parlanti Passion
319 kr
Skokräm Polish Brun
Parlanti Passion
219 kr
Sporremmar Cognac
Parlanti Passion
199 kr
Logga in