•  Fri frakt över 499 kr
  •  Fria returer
  •  Köp nu, betala senare

Schockemöhle Sports - Träns & Schabrak

Orange är förmodligen den färg som tydligast förknippas med Schockemöhle Sports, det går igenom i allt från logga till utrustning där schabrak och även huva används flitigt av ryttare runt om i världen. Även om färgstarka schabrak har blivit ett signum så är Schockemöhle Sports idag minst lika kända för sina träns och andra lädervaror.  Just tränsen har stigit i popularitet för varje år som gått och det är lätt att se varför när man tittar på dom. Kombinationen av klassisk och stilren design tillsammans med fokus på hur det sitter och hästens anatomi har gjort de olika modellerna populära hos både ryttare och hästar. Utbudet är självklart bredare än schabrak och träns som rubriken antyder, men det är ändå de två kategorierna som idag är absolut populärast.

Ridbyxor från Schockemöhle 

Något som fler och fler har upptäckt är de populära ridbyxorna där leggings ändå står ut i utbudet. Komfort och funktion kombineras perfekt och ridleggings överlag har trendat starkt de senaste åren som komplement till mer traditionella ridbyxor. Fördelarna med ridleggings eller ridbyxor i softshell är just att de prioriterar funktionen och blir lite sportigare, mer lika andra typer av idrottskläder. Gjorda för att användas inom en riktigt krävande idrott helt enkelt.

Om Schockemöhle Sports

I flera årtionden så har Schockemöhle förknippats med ridsport och prestationer i världsklass. Märkets namnkunnige grundare Paul Schockemöhle har självt tävlat på högsta internationella nivå med bland annat dubbla OS silver i laghoppning på den långa meritlistan. Även en duktig uppfödare och arrangör av en av världens största hingst auktioner visar på ett driv utöver det vanliga och det var väl egentligen bara en tidsfråga innan ett varumärke med hans namn lanserades. Fokus är och har alltid varit att ta fram produkter som är tillverkade med finess och med en tanke bakom, ett träns ska inte bara se ut som det alltid har gjort, utan det ska anpassas för att vara perfekt för hästens anatomi. Likadant ett schabrak, det ska ligga bra över ryggen och inte trycka någonstans. Detta tankesätt går igenom hela utbudet av produkter från dessa att Schockemöhle Sports startade till där det är idag. 

Läs mer
Varumärke
Sortering
Filtrera / Sortera
  • Varumärke
  • Sortering
Produkter
Information