Spooks

Trendig väst och värmande jacka

Finns det ett ord som verkligen beskriver Spooks så är det trendigt. Spooks har blivigt oerhört populärt de senaste åren och inte minst för just väst och jacka. Snygg feminin design med riktigt bra passform och nya spännande kollektioner som kommer ut två gånger per år.
Läs mer
En jacka från Spooks känner man ofta igen på den populära loggan på bröstet, eller att tyget i huvan bryter på ett snyggt sätt. Många föredrar att rida och jobba i stallet med en väst på sig istället för jacka eftersom man får bättre rörelsefrihet och ingen är väl mer populärar för västar än just Spooks.

Ridbyxor, kavaj & mycket mer från Spooks

Precis som med jackor och västar är Spooks trendsättare även när det kommer till ridbyxor och kavaj. Ridbyxorna från Spooks är prisvärda och med härlig stretch i materialet. Greppmaterialet på knäna har även Spooks-loggan synlig vilket ger en unik look och det finns självklart ridbyxor för både tävling och vardag. En kavaj från Spooks är något som många ryttare vill ha och det som gör Spooks kavajer unika är den lite kortare sportiga modellen som många föredrar framför de lite längre klassiska kavajerna.
Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Kategorier
Hästutrustning Ridkläder
Storlek
32 34 36 38 40 Cob Full Large Medium OneSize Small X-Small XX-Small
Färg
Blå Grön Svart
Visa produkter
Artikel 1-4 av 4
Tävlingskavaj Sophia Classic Marinblå
40
1979 kr 3299 kr
Benlindor Roxie Marinblå
60
160 kr 399 kr
Tävlingskavaj Sophia Classic Svart
40
1979 kr 3299 kr
Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se