Trikem

Svensktillverkade tillskott för sporthästar

Ambitionen från Trikem är att förse sporten med de absolut bästa produkterna, till ett pris som gör de tillgängliga för många. Samarbeten med specialister inom branschen gör att Trikem alltid kan ligga i framkant och ta del av nya studier och ny forskning, något som ger moderna produkter anpassade efter dagens behov. 
Läs mer
En sporthäst nu skiljer sig mycket mot en sporthäst för 50 år sedan, både i form av hur de tränas och tävlas, men också utefter hur aveln har utvecklats. Detta ställer krav på foder och tillskott då inte alla behov kan täckas med enbart grovfoder eller ett generellt foder, utan här kan tillskott spela en viktig roll för en sund och frisk häst, fri från skador. Alla tillskott och vårdprodukter tillverkas i Sverige i de egna fabrikerna i Skåne, något som har varit en nyckel för att kunna säkerställa den kvalité som Trikem gjort sig kända för.

Liniment – gel eller flytande, Sveriges mest sålda liniment

En av de absolut populäraste produkterna i sortimentet är linimenten. Radital Liniment-serien är Sveriges mest sålda liniment och har funnits på marknaden i över 60 år. Kommer både i flytande form eller som gel för den som föredrar det och har en långverkande effekt som uppskattas av såväl hästar som ryttare. Utvärtes produkter, som liniment, kombineras med fördel med olika typer av tillskott beroende på vad problemet sitter, exempelvis hyaluron för leder, en oerhört populär produkt med fantastiska resultat. Även om tillskott är det som nämns mest och de flesta förknippar Trikem med, så är sortimentet av utvärtesprodukter som liniment och olika typer av vårdprodukter en viktig del i sortimentet för att kunna erbjuda allt för en frisk, sund och skadefri häst.

Trikem fodertillskott – tillskott för både häst och hund

Under många år har Trikem varit i framkant när det gäller tillskott för häst och det är fortsatt kärnan i verksamheten. Magnesium, vitaminer av olika slag, msm, glukosamin och mycket mer används i oerhört många stall och just rådgivning om hur det ska användas, vad man bör ge i vilket syfte, är något Trikem utvecklat mycket. Även om häst har varit kärnan i verksamheten så har sortimentet för hund vuxit rejält på senare år och är just nu det segmentet som växer snabbast. Mycket är likt hästsortimentet där många byggstenar är snarlika, men med en anpassning för att lösa de utmaningar man ofta ser hos hundar med en aktiv livsstil eller högre ålder.

Om Trikem

Trikem grundades i Sverige, närmare bestämt i Malmö, år 1954. Produktionen av alla Trikems produkter sker fortfarande i fabrikerna i Malmö och Klågerup, där fokus på kvalité i alla led är lika viktigt idag som för 65 år sedan. Ledorden kvalité, kunskap, trovärdighet och hög service ligger till grunden för allt arbete och strävan att ge hästar, hundar och planeten de bästa möjligheterna för en sund och hälsosam framtid.
Stäng
Artikel 1-32 av 51
Hyaluron 100
Trikem
fr. 419 kr
B-vitamin Flytande
fr. 129 kr
Magnesium
Trikem
fr. 99 kr
MSM
Trikem
fr. 219 kr
Biotin 1000 g
Trikem
199 kr
Mygg & Fästing Flugmedel
fr. 119 kr
Vaselin
Trikem
fr. 59 kr
Zink 500 g
Trikem
129 kr
GutBalance 1000 g
269 kr
Hästsalva 250 ml
149 kr
Hoof 1000 g
Trikem
269 kr
Radital Liniment Gel
fr. 119 kr
Collagen 600 g
649 kr
Focus 600 g
Trikem
369 kr
Thiamin 500 g
Trikem
169 kr
Muscle Maker 1kg
499 kr
Glucosamine
Trikem
fr. 319 kr
Radital Liniment
fr. 79 kr
Elektrolyt 1,5 kg
209 kr
Harmony 900 g
Trikem
299 kr
Logga in