•  Fri frakt över 499 kr
  •  Fria returer
  •  Köp nu, betala senare
Veredus Benskydd Bak Carbon Gel Vento svart Veredus Benskydd Bak Carbon Gel Vento svart/ljusblå Veredus Benskydd Bak Carbon Gel Vento svart/bordeaux Veredus Benskydd Bak Carbon Gel Vento svart/vit Veredus Benskydd Bak Carbon Gel Vento svart/rosa

Veredus Benskydd Bak Carbon Gel Vento

1 949 kr
Färg
Storlek
Önskelista

Leveranstid 10-15 dagar
Leveranstid 1-3 dagar
 Leveranstid 10-15 dagar
.
  Fri frakt över 499 kr & fri retur
  Lägg till hemleverans för 99kr » (Klicka här)
Produktbeskrivning:

Baksskydd från veredus i Carbon Gel Vento serien. Liksom alla Carbon Gel skydd så finns det på insidan en gel som på ett utmärkt sätt fångar upp stötar och den yttre förstärkningen i kolfibe stoppar även de kraftigast slag mot kotorna. Insidan i neoprene är microperfererad vilket betyder att den är full av microskopiska hål som släpper igenom värmen som benet avger och på så sätt håller hästen sval och bekväm.

Det som skiljer Carbon Gel Vento mot vanliga Carbon Gel är den dubbla ventilationen i skyddet. Vi har de unika materialet som beskrivs ovan och innanför neoprenen finns en revolutionerande 3D mesh. Det som gör det här så unikt är att när hästen rör sig så sugs värmen och den fuktiga luften in i 3D meshen och tryks uppåt och ut genom skyddens ventilationshål.

Marknadens bästa och mest innovativa skydd!

Läs mer

Artikelnummer:
21020151-HBr-LProdukter
Information