Veredus

Moderna skydd med toppkvalité

Veredus skydd är enligt många de bästa skydd du kan ha. Kvalitén är sanslöst bra och de håller en lång tid framöver. Skydd från Veredus är anpassade efter hästens ben, de följer formerna perfekt och sitter som ”handen i handsken”.
Läs mer
Insidan på Veredus skydd är i neoprene, som är ett material som andas på ett bra sätt och ligger behagligt mot hästens päls, samt är väldigt lättskött och smidigt att torka av.

Veredus Carbon Gel & Grand Slam benskydd

De benskydd från Veredus som är mest kända är självklart de omåttligt populära Carbon Gel, som används av så många ryttare värden över. Carbon Gel-serien förenar en sportig och modern design med en fantastisk förmåga att fånga upp slag och stötar genom de kolfiberförstärkta partierna och med mellanskikt bestående av stötabsorberande gel. Carbon Gel är skydden som satte Veredus på kartan och därefter har utvecklingen fortsatt. Bland annat kom nyligen Grand Slam skydden, samma bra egenskaper med grym ventilation och detaljer i guldfärg. Grand Slam är för att uppmärksamma att Veredus profilryttare vann den första Grand Slam titeln och förhoppningsvis blir det många fler! Grand Slam-modellen finns som benskydd fram ock bak, och bak både unghäst och teknikskydd.
Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Kategorier
Hästutrustning Hästtäcken Skötsel & Vård
Storlek
Full Large Medium OneSize Small X-Large
Färg
Blå Brun Röd Svart Vit
Visa produkter
Artikel 1-32 av 120
Logga in
Choose country
Change country
Continue to horseonline.se