10
Benskydd Olympus Vento Svart
Benskydd Olympus Vento Svart
Benskydd Olympus Vento Svart i gruppen Hästutrustning / Benskydd & Benlindor / Senskydd hos Horseonline AB (21020252Sv_r)

Veredus

Benskydd Olympus Vento Svart

Olympus Vento framskydd från Veredus, i denna svarta modell, har en perfekt anatomisk passform, avleder värme på ett innovativt sätt och ger ett oerhört bra skydd och gott om stötdämpning.Läs mer

Erbjudande

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
 • Öppet köp i 60 dagar
 • Fri frakt över 799 kr*
 • Fri retur

Finns även i dessa färger

 • Beskrivning
 • Olympus Vento framskydd från Veredus, i denna svarta modell, är tillverkade av Bayer Polyuretan som är resistent, flexibelt och opåverkat av temperaturförändringar. Benskydden har en perfekt anatomisk passform som varken skapar något obehagligt tryck på hästen eller begränsar hästens rörelser. 

  Observera att storlek S skiljer sig i utseendet gentemot de andra storlekarna på grund av att dom är mindre, och därmed kan inte ventilationen rymmas på samma ställe som på de större. Bild 1 visar storlek M och L, bild 2 visar storlek S.

  Double Injection System
  Insatsen har en hög densitet som är fem gånger kraftigare än skalet, vars densitet är låg. Dessa två komponenter av benskyddet är sammansatta till en enda del, utan varken lim eller sömmar. Detta resulterar i extremt skyddande och flexibla benskydd.

  Bra skydd
  En bredare och mer omfattande del av EVA-skum resulterar i ett mycket bra skydd.

  Dubbel ventilation
  Värmen från hästens ben passerar genom ett mikroperforerat neoprenskikt och distribueras igenom det ledade 3D-meshmaterialet och ger ventilation genom hela skyddet.

  Elastiska remmar med Quick Release-spänne
  Elastiska remmar som är lätta att justera. Praktiskt, snabbt och säkert att använda!

  Fördelar

  • Optimal, anatomisk passform
  • Innovativ ventilation som avleder värme
  • Skum som dämpar stötar och slag på senan och kotan
  • Extremt slagtåliga, men ändå flexibla och bekväma för hästen
  • Sportigt utseende som kan matchas med bakskydd i samma utförande


  OBS
  Bilden med den lite mer lodräta loggan visar hur storlek M och L ser ut medan bilden med den horisontella loggan visar hur storlek S ser ut. Storlekarna skiljer sig i utseendet på grund av att ventilationen inte ryms på samma ställe på de minsta skydden som på de större.

  Artikelnummer:
  21020252Sv_r

  Storleksguide
  Använd ett mjukt måttband för att mäta omkretsen på din hästs ben. Måtten tas enligt bild nedan, mitt på skenbenet.

  StorlekFramben (cm)
  Bakben (cm)
  Small17-19 cm19,5-21,5 cm
  Medium19,5-22 cm22-24 cm
  Large22,5-24 cm24,5-26 cm

 • Om tillverkaren
 • Grunden till Veredus framgång ligger till stor del i en noggrann uppmärksamhet på råvaror, användning av de mest senaste och mest avancerade teknikerna samt en näst intill tvångsmässig uppmärksamhet på varje liten detalj. Allt detta har gjort Veredus till marknadsledande när det kommer till benskydd. Alla produkter genomgår en noggrann testfas innan de godkänd och ryttare kan på så sätt vara säkra på att varje skydd som lämnar Veredus fabrik är noggrant testade för att fungera optimalt med minimal påverkan på hästen.
 • Omdömen
Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se