10
Bakskydd Carbon Gel Vento Colour Edition Svart/Vit
Bakskydd Carbon Gel Vento Colour Edition Svart/Vit i gruppen Hästutrustning / Benskydd & Benlindor / Bakbensskydd hos Horseonline AB (21020151H_SvVi_r)

Veredus

Bakskydd Carbon Gel Vento Colour Edition Svart/Vit

Väl ventilerade benskydd i svart/vit från Veredus Colour Edition-serie. Carbon Gel Vento skyddar kotan med en stötdämpande gel samtidigt som fukt och svett enkelt transporteras från benet genom ventilationshålen.Läs mer

Erbjudande

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
 • Öppet köp i 60 dagar
 • Fri frakt över 799 kr*
 • Fri retur

Finns även i dessa färger

 • Beskrivning
 • Baksskydd från veredus i Carbon Gel Vento serien. Liksom alla Carbon Gel skydd så finns det på insidan en gel som på ett utmärkt sätt fångar upp stötar och den yttre förstärkningen i kolfibe stoppar även de kraftigast slag mot kotorna. Insidan i neoprene är microperfererad vilket betyder att den är full av microskopiska hål som släpper igenom värmen som benet avger och på så sätt håller hästen sval och bekväm.

  Det som skiljer Carbon Gel Vento mot vanliga Carbon Gel är den dubbla ventilationen i skyddet. Vi har de unika materialet som beskrivs ovan och innanför neoprenen finns en revolutionerande 3D mesh. Det som gör det här så unikt är att när hästen rör sig så sugs värmen och den fuktiga luften in i 3D meshen och tryks uppåt och ut genom skyddens ventilationshål.

  Artikelnummer:
  21020151H_SvVi_r

  Storleksguide
  Använd ett mjukt måttband för att mäta omkretsen på din hästs ben. Måtten tas enligt bild nedan, mitt på skenbenet.

  StorlekFramben (cm)
  Bakben (cm)
  Small17-19 cm19,5-21,5 cm
  Medium19,5-22 cm22-24 cm
  Large22,5-24 cm24,5-26 cm

 • Om tillverkaren
 • Grunden till Veredus framgång ligger till stor del i en noggrann uppmärksamhet på råvaror, användning av de mest senaste och mest avancerade teknikerna samt en näst intill tvångsmässig uppmärksamhet på varje liten detalj. Allt detta har gjort Veredus till marknadsledande när det kommer till benskydd. Alla produkter genomgår en noggrann testfas innan de godkänd och ryttare kan på så sätt vara säkra på att varje skydd som lämnar Veredus fabrik är noggrant testade för att fungera optimalt med minimal påverkan på hästen.
 • Omdömen
Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se