10
Young Jump Vento STS Svart
Young Jump Vento STS Svart
Young Jump Vento STS Svart
Young Jump Vento STS Svart
Young Jump Vento STS Svart i gruppen Hästutrustning / Benskydd & Benlindor / Bakbensskydd hos Horseonline AB (210201720_S_r)

Veredus

Young Jump Vento STS Svart

Young Jump skydd i svart från Veredus, inte godkända för tävling med unghäst, men mycket bra skydd förvuxna hästar  med minimal inverkan på det naturliga rörelsemönstret.Läs mer

Erbjudande

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
 • Öppet köp i 60 dagar
 • Fri frakt över 799 kr*
 • Fri retur

Finns även i dessa färger

 • Beskrivning
 • Young Jump skydd från Veredus, däremot INTE godkända för tävling med unghäst, välj då istället den vanliga Young Jump utan fårskinn. För vuxna" hästar är de däremot fullt godkända. Väl ventilerade och med en gel som på ett bra sätt tar up stötar och skyddar kotan.

  Veredus nya Save The Sheep serie är en serie skydd i syntetiskt fårskinn vilket har många fördelar. Mjukare och bättre passform, slitstarkt, lättare att göra rent och torkar snabbare, för att nämna några.

   

   

  Artikelnummer:
  210201720_S_r

  Storleksguide
  Använd ett mjukt måttband för att mäta omkretsen på din hästs ben. Måtten tas enligt bild nedan, mitt på skenbenet.

  StorlekFramben (cm)
  Bakben (cm)
  Small17-19 cm19,5-21,5 cm
  Medium19,5-22 cm22-24 cm
  Large22,5-24 cm24,5-26 cm

 • Om tillverkaren
 • Grunden till Veredus framgång ligger till stor del i en noggrann uppmärksamhet på råvaror, användning av de mest senaste och mest avancerade teknikerna samt en näst intill tvångsmässig uppmärksamhet på varje liten detalj. Allt detta har gjort Veredus till marknadsledande när det kommer till benskydd. Alla produkter genomgår en noggrann testfas innan de godkänd och ryttare kan på så sätt vara säkra på att varje skydd som lämnar Veredus fabrik är noggrant testade för att fungera optimalt med minimal påverkan på hästen.
 • Omdömen
Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se