Carbon Gel Vento Benskydd Svart
Carbon Gel Vento Benskydd Svart
Carbon Gel Vento Benskydd Svart i gruppen Hästutrustning / Benskydd & Benlindor / Senskydd hos Horseonline AB (21020150Sv_r)

Veredus

Carbon Gel Vento Benskydd Svart

Carbon Gel Vento från Veredus i svart. Vento är Veredus mest avancerade skydd någonsin och kombinerar komfort, skydd och ventilation på ett sätt som inga benskydd tidigare lyckats med.Läs mer

Erbjudande

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
 • Öppet köp i 60 dagar
 • Fri frakt över 799 kr*
 • Fri retur

Finns även i dessa färger

 • Beskrivning
 • Rolls Royce modellen av Veredus klassiska Carbon Gel serie, Vento, kommer med en innovativ ventilation. Insidan har en så kallad 3D-mesh som gör att värmen som hästens ben alstrar passerar genom det innersta och mellersta lagret och där fördelas i 3D-meshen. Tack vare en unik anpassning till hästens rörelse så kommer sval luft sugas in i det undre ventilationshålet och gradvis skjuta värmen från hästens ben genom 3D-meshen och ut genom den övre ventilationen.

  Utöver detta så skyddas hästens sena dessutom av den kolfiberförstärkta skenan och störtar fångas upp på ett fantastiskt sätt av den underliggande gelen. Carbon Gel Vento är något mer slimmade än till exempel Olympus serien och ger ett lätt sportigt utseende och en oerhört hög komfort för hästen.

  Fördelar med Veredus Carbon Gel Vento Svart:

  - Innovativ ventilation håller benet svalt
  - Unik 3D mesh som leder bort fukt och varm luft
  - Kolfiberförstärkt för oäverträffat skydd för sena
  - Gel som dämpar stötar och slag mot kotan
  - Slimmat skydd med sportigt utseende
  - Finns för bakbenen som vanliga bakskydd och unghästskydd


  Artikelnummer:
  21020150Sv_r

  Storleksguide
  Använd ett mjukt måttband för att mäta omkretsen på din hästs ben. Måtten tas enligt bild nedan, mitt på skenbenet.

  StorlekFramben (cm)
  Bakben (cm)
  Small17-19 cm19,5-21,5 cm
  Medium19,5-22 cm22-24 cm
  Large22,5-24 cm24,5-26 cm

 • Om tillverkaren
 • Grunden till Veredus framgång ligger till stor del i en noggrann uppmärksamhet på råvaror, användning av de mest senaste och mest avancerade teknikerna samt en näst intill tvångsmässig uppmärksamhet på varje liten detalj. Allt detta har gjort Veredus till marknadsledande när det kommer till benskydd. Alla produkter genomgår en noggrann testfas innan de godkänd och ryttare kan på så sätt vara säkra på att varje skydd som lämnar Veredus fabrik är noggrant testade för att fungera optimalt med minimal påverkan på hästen.
 • Omdömen
Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se