Sweet Iron eggbett cherry roller
Sweet Iron eggbett cherry roller i gruppen Hästutrustning / Bett / Eggbett hos Horseonline AB (050001_r)

Trust

Sweet Iron eggbett cherry roller

Tvådelat eggbett med sweet iron cherry rollers som ger hästen något att leka med, vilket förhindrar att den biter sig fast i bettet. Passar för hästar som är hårda i munnen, greppar bettet eller har svårigheter att koncentrera sig.Läs mer

Erbjudande

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
 • Öppet köp i 60 dagar
 • Fri frakt över 799 kr*
 • Fri retur
 • Beskrivning
 • Eggbett har fasta bettringar som minimerar risken för nyp i mungiporna. Utformningen på ringarna ger också en stabilare känsla på utisdan hästens mun och förhindrar att bettet kan dras genom munnen. Just detta eggbett från Trust har något mindre ringar. Detta leder till att bettet blir något skarpare och passar bra för en starkare häst. Större ringar fördelar trycket på en större yta, medan mindre ringar fördelar trycket på en mindre yta, och alltså skapar mer tryck. 

  Detta bett har dessutom cherry rollers som ger hästen något att leka med och ska förebygga att hästen biter sig fast. De ökar tungaktiviteten, salivproduktionen och gör käkarna mer avslappnade och passar därför hästar som är hårda i munnen, greppar bettet eller har svårigheter att koncentrera sig. 

  Rullarna är gjorda i järn som i kontakt med fukt utvecklar ytrost som smakar sött och därmed stimulerar hästens salivproduktion på ett naturligt sätt. Detta gör att hästen skummar mer, vilket förbättrar acceptansen av bettet. Processen då rullarna rostar gör att den blå färgen ändrar färg till brungrå - vilket är helt normalt.
  Artikelnummer:
  050001_r
 • Om tillverkaren
 • Omdömen
Logga in
Choose country
Change country
Continue to horseonline.se